‘Sahamızda Serhat Ardahanspor’u yeneceğiz’

SPOR 22.11.2018 - 16:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2312+ kez okundu.
 

‘Sahamızda Serhat Ardahanspor’u yeneceğiz’

Bölgesel Amatör Lig’de 10. hafta maçında sahasında Pazar günü Serhat Ardahanspor ile karşılaşacak olan 1926 Bulancakspor’da Teknik Direktör Sunay Güneş rakibi kendi sahalarında yeneceklerini söyledi.
Güneş,  geçen hafta sahasında oynadıkları maçta hakem oyunlarıyla 1-1 berabere kaldıklarını belirterek, “Bu hafta sonu ise kendi saha ve seyircimiz önünde yine sahasında Serhat Ardahanspor ile karşılaşacağız. Rakibin kim olması ve ligde hangi konumda olması bizi pek ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkacağız ve Serhat Ardahanspor’u eksik kadromuza rağmen yeneceğiz. Kendi sahamızda artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Ancak tek korkumuz burada maçı yönetecek hakemlerin yanlı tutumları olmasından. Yoksa geçtiğimiz hafta hakemin yanlı tutumu olmasaydı belki de sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacaktık” dedi. 1926 Bulancakspor bu maça kırmızı kart cezalısı 2 futbolcusundan yoksun çıkacak.
Bölgesel Amatör Lig’de 10. hafta maçında sahasında Pazar günü Serhat Ardahanspor ile karşılaşacak olan 1926 Bulancakspor’da Teknik Direktör Sunay Güneş rakibi kendi sahalarında yeneceklerini söyledi.

Güneş,  geçen hafta sahasında oynadıkları maçta hakem oyunlarıyla 1-1 berabere kaldıklarını belirterek, “Bu hafta sonu ise kendi saha ve seyircimiz önünde yine sahasında Serhat Ardahanspor ile karşılaşacağız. Rakibin kim olması ve ligde hangi konumda olması bizi pek ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkacağız ve Serhat Ardahanspor’u eksik kadromuza rağmen yeneceğiz. Kendi sahamızda artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Ancak tek korkumuz burada maçı yönetecek hakemlerin yanlı tutumları olmasından. Yoksa geçtiğimiz hafta hakemin yanlı tutumu olmasaydı belki de sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacaktık” dedi.

1926 Bulancakspor bu maça kırmızı kart cezalısı 2 futbolcusundan yoksun çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.