Sahil şeridi aydınlatmaları onarılıyor

GÜNDEM 19.11.2018 - 09:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2828+ kez okundu.
 

Sahil şeridi aydınlatmaları onarılıyor

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü Karadeniz sahil yolunda trafik kazaları sonucu hasarlanan aydınlatma direklerini onarıyor.
Çoruh EDAŞ teknik ekiplerince Kasım ayında başlanan çalışmalarla Piraziz-Eynesil İlçeleri arasındaki yaklaşık 100 kilometrelik sahil bandındaki aydınlatma direkleri gözden geçirilerek hasarlı olanlar yenilenmekte ve arızalı armatürler onarılmaktadır. Tamamlanacak olan bu çalışmalar ile kış aylarında yaya ve sürücülerin görüş açılarının rahatlamasına da katkı sağlanacaktır.
Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü Karadeniz sahil yolunda trafik kazaları sonucu hasarlanan aydınlatma direklerini onarıyor.

Çoruh EDAŞ teknik ekiplerince Kasım ayında başlanan çalışmalarla Piraziz-Eynesil İlçeleri arasındaki yaklaşık 100 kilometrelik sahil bandındaki aydınlatma direkleri gözden geçirilerek hasarlı olanlar yenilenmekte ve arızalı armatürler onarılmaktadır.

Tamamlanacak olan bu çalışmalar ile kış aylarında yaya ve sürücülerin görüş açılarının rahatlamasına da katkı sağlanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.