Şair Müdür’den Vali’ye kitap

GÜNDEM 07.08.2018 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3833+ kez okundu.
 

Şair Müdür’den Vali’ye kitap

Giresun Vergi Dairesi Müdürü Şair-Yazar Celal Demir, Vali Harun Sarıfakıoğulları’na imzalı kitaplarını hediye etti.
‘Düşler Gibisin’ adlı romanı ile ‘Sele Düştü’ adlı şiir kitabını imzalayarak Vali Sarıfakıoğulları’na hediye eden Demir, edebiyata olan ilgisinin, Terme Lisesi´nde öğrenciyken başladığını belirtti. Vali Sarıfakıoğulları’da Demir’e çalışma ve yazarlık hayatında başarılar diledi. Vergi Dairesi Müdürü Şair-Yazar Demir “Düşler Gibisin” isimli romanını 1979 yılında Terme´nin bir köyünde vekil öğretmenlik yaparken yaşadığı olaylardan esinlenerek 1984 yılında yazmış ve 463 sayfadan oluşan roman 2015 yılında basımı yapılarak okuyucularla buluşmuş, yine yazarın 40 yıldır yazdığı şiirlerinin yer aldığı “Sele Düştü” isimli 256 sayfalık şiir kitabı da geçtiğimiz yıl okuyucuları ile buluşmuştu. Giresun Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yapan Celal Demir´in, mesleğiyle ile ilgili “Doğru Seçenek” ve “Gelir Uzman Yardımcılığı” adlı iki tane de mesleki alanda yazılmış kitabı bulunmaktadır.  
Giresun Vergi Dairesi Müdürü Şair-Yazar Celal Demir, Vali Harun Sarıfakıoğulları’na imzalı kitaplarını hediye etti.

‘Düşler Gibisin’ adlı romanı ile ‘Sele Düştü’ adlı şiir kitabını imzalayarak Vali Sarıfakıoğulları’na hediye eden Demir, edebiyata olan ilgisinin, Terme Lisesi´nde öğrenciyken başladığını belirtti. Vali Sarıfakıoğulları’da Demir’e çalışma ve yazarlık hayatında başarılar diledi.

Vergi Dairesi Müdürü Şair-Yazar Demir “Düşler Gibisin” isimli romanını 1979 yılında Terme´nin bir köyünde vekil öğretmenlik yaparken yaşadığı olaylardan esinlenerek 1984 yılında yazmış ve 463 sayfadan oluşan roman 2015 yılında basımı yapılarak okuyucularla buluşmuş, yine yazarın 40 yıldır yazdığı şiirlerinin yer aldığı “Sele Düştü” isimli 256 sayfalık şiir kitabı da geçtiğimiz yıl okuyucuları ile buluşmuştu.

Giresun Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yapan Celal Demir´in, mesleğiyle ile ilgili “Doğru Seçenek” ve “Gelir Uzman Yardımcılığı” adlı iki tane de mesleki alanda yazılmış kitabı bulunmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.