Şair Şengül şiirlerini seslendirdi

GÜNDEM 02.10.2019 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2495+ kez okundu.
 

Şair Şengül şiirlerini seslendirdi

Türkiye Yazarlar Birliği'nin geleneksel hale getirdiği şubeler buluşmasının 11'incisi Trabzon'da gerçekleştirildi.
Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı Mehmet Doğan, Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, merkez yönetim kurulu üyeleri ve illerden gelen şube başkanları ve temsilcileri katıldı. Program kapsamında Birliğin Trabzon Şubesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde "Edebi Söyleşi ve Şiir Dinletisi" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte edebiyat üzerine konuşmaların yanı sıra, ülkemizin çeşitli ilerinden gelen 40 dolayında şair de şiirlerini seslendirdiler. Toplantıya Giresun’dan davetli olarak katılan Şair Şengül Coşkun da Sonbahar Fısıltıları kitabından okuduğu şiirlerle alkış aldı.  Coşkun, yaptığı konuşmada, kendisini etkinliğe davet eden Trabzon Yazarlar Birliği Başkan Kamuran Tuna’ya teşekkür etti. Şengül Coşkun konuşmasında “edebiyat ve şiir adına düzenlenen ve ülkemizin önemli şairlerinin katıldığı bu etkinlikte ilimizi temsilen davetli olarak katılmak benim için büyük bir onurdur. Şiirin görkemli, büyülüğü güzelliğini sahnede yaşatanları selamlıyor, Trabzon Belediyesi ve Yazarlar Birliği’ni kutluyorum” dedi. Etkinlik katılımcılara belge verilmesi töreniyle sona erdi.
Türkiye Yazarlar Birliği'nin geleneksel hale getirdiği şubeler buluşmasının 11'incisi Trabzon'da gerçekleştirildi.

Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı Mehmet Doğan, Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, merkez yönetim kurulu üyeleri ve illerden gelen şube başkanları ve temsilcileri katıldı.

Program kapsamında Birliğin Trabzon Şubesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde "Edebi Söyleşi ve Şiir Dinletisi" etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte edebiyat üzerine konuşmaların yanı sıra, ülkemizin çeşitli ilerinden gelen 40 dolayında şair de şiirlerini seslendirdiler.

Toplantıya Giresun’dan davetli olarak katılan Şair Şengül Coşkun da Sonbahar Fısıltıları kitabından okuduğu şiirlerle alkış aldı.  Coşkun, yaptığı konuşmada, kendisini etkinliğe davet eden Trabzon Yazarlar Birliği Başkan Kamuran Tuna’ya teşekkür etti. Şengül Coşkun konuşmasında “edebiyat ve şiir adına düzenlenen ve ülkemizin önemli şairlerinin katıldığı bu etkinlikte ilimizi temsilen davetli olarak katılmak benim için büyük bir onurdur. Şiirin görkemli, büyülüğü güzelliğini sahnede yaşatanları selamlıyor, Trabzon Belediyesi ve Yazarlar Birliği’ni kutluyorum” dedi.
Etkinlik katılımcılara belge verilmesi töreniyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.