Şair Hacı Kadir Özcan vefat etti

VEFAT 20.10.2016 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2632+ kez okundu.
 

Şair Hacı Kadir Özcan vefat etti

Bulancak'ın sevilen ve sayılan simalarından Veyisoğulları'ndan şair Hacı Kadir Özcan vefat etti.
Gazetemizde bir dönem şiirleri yayınlanan 86 yaşında ki Özcan'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.Samugüney Köyünden Taliye Özcan'ın eşi; Emekli Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlerinden Mustafa Özcan, Salih ve Kadriye Özcan'ın babaları, Zeynep ve İlyas Özcan’ın dedeleri; Köy Hizmetlerinden emekli olan şair Hacı Kadir Özcan'ın cenazesi Salı günü saat 11:00’da İsmetpaşa Mahallesi Orman İşletme arkasındaki evinden alınarak Gıcıklı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Samugüney Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi. Merhum Hacı Kadri Özcan'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.  
Bulancak'ın sevilen ve sayılan simalarından Veyisoğulları'ndan şair Hacı Kadir Özcan vefat etti.
Gazetemizde bir dönem şiirleri yayınlanan 86 yaşında ki Özcan'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
Samugüney Köyünden Taliye Özcan'ın eşi; Emekli Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlerinden Mustafa Özcan, Salih ve Kadriye Özcan'ın babaları, Zeynep ve İlyas Özcan’ın dedeleri; Köy Hizmetlerinden emekli olan şair Hacı Kadir Özcan'ın cenazesi Salı günü saat 11:00’da İsmetpaşa Mahallesi Orman İşletme arkasındaki evinden alınarak Gıcıklı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Samugüney Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi. Merhum Hacı Kadri Özcan'a Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.