SALIPAZARI EKONOMİYİ ÖZETLİYOR!

GÜNDEM 23.10.2018 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2483+ kez okundu.
 

SALIPAZARI EKONOMİYİ ÖZETLİYOR!

Uzun yıllardan Bulancak’ta Salı Pazarı adı altında kurulan şehir pazarında esnaf kan ağlamaya başladı.
Son zamanlarda ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıların en bariz örneği Bulancak’ta kurulan Salı Pazarında karşımıza çıktı. Salı günleri Bulancak Mahallesinde kurulan Salı Pazarında esnafların tezgahları malzemelerle dolu dururken, pazarda alışveriş yapan az sayıda vatandaşın bulunması ekonomik sıkıntıları ortaya çıkardı. Gazetemize konuşan bazı esnaflar son dönemlerde yaşanan ekonomik krizin en büyük göstergesinin şehir pazarlarında görüldüğünü ifade ederken, vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada, “Çarşı ve pazardaki fiyatlar el yakıyor. Ülkemizde meydana gelen ekonomik sıkıntılar sebze ve meyve olmak üzere bütün ürünleri etkiledi. Artık pazara gidip elimiz boş dönmek zorunda kalıyoruz” dediler. 
Uzun yıllardan Bulancak’ta Salı Pazarı adı altında kurulan şehir pazarında esnaf kan ağlamaya başladı.

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıların en bariz örneği Bulancak’ta kurulan Salı Pazarında karşımıza çıktı. Salı günleri Bulancak Mahallesinde kurulan Salı Pazarında esnafların tezgahları malzemelerle dolu dururken, pazarda alışveriş yapan az sayıda vatandaşın bulunması ekonomik sıkıntıları ortaya çıkardı.

Gazetemize konuşan bazı esnaflar son dönemlerde yaşanan ekonomik krizin en büyük göstergesinin şehir pazarlarında görüldüğünü ifade ederken, vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada, “Çarşı ve pazardaki fiyatlar el yakıyor. Ülkemizde meydana gelen ekonomik sıkıntılar sebze ve meyve olmak üzere bütün ürünleri etkiledi. Artık pazara gidip elimiz boş dönmek zorunda kalıyoruz” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.