Saldırıyı şiddetle kınıyoruz

GÜNDEM 22.04.2019 - 18:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2310+ kez okundu.
 

Saldırıyı şiddetle kınıyoruz

CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün ve CHP Kurultay Delegesi Reşat Nuri Özdemir, gazetemizi ziyaret ederek Berat Kandili Gecesi Hakkari Çukurca’da hayatlarını kaybederek şehadete yürüyen şehitlerin ailelerine ve ülkemize başsağlığı dileklerini ilettiler.
Başkan Akgün ve Özdemir yaptıkları açıklamada, “Pazar günü Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesine katılan Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yapılan planlı, hain ve alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve barışa yapılmıştır. Bu saldırının arkasındaki güçlerin ortaya çıkartılmasını özellikle bekliyoruz. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın olay anında yapmış olduğu konuşmada, saldırganlara ‘Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz. Tepkilerinizi gösterdiniz’ ifadelerini ise kabul etmiyoruz. Bu söyleminden dolayı Bakan Akar’ı şiddetle kınıyor ve bu olayı bir proje olarak görüyoruz. Cumhuriyetin kurucusu olduğu bir partinin Genel Başkanına Başkent Ankara’da en üst düzeyde güvenlik önlemlerinin olduğu bir ortamda sahip çıkılmaması düşündürücüdür” dediler. Öte yandan Başkan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu yapacaklarını ve bu programa bütün vatandaşları davet ettiğini söyledi.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün ve CHP Kurultay Delegesi Reşat Nuri Özdemir, gazetemizi ziyaret ederek Berat Kandili Gecesi Hakkari Çukurca’da hayatlarını kaybederek şehadete yürüyen şehitlerin ailelerine ve ülkemize başsağlığı dileklerini ilettiler.

Başkan Akgün ve Özdemir yaptıkları açıklamada, “Pazar günü Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesine katılan Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yapılan planlı, hain ve alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve barışa yapılmıştır. Bu saldırının arkasındaki güçlerin ortaya çıkartılmasını özellikle bekliyoruz. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın olay anında yapmış olduğu konuşmada, saldırganlara ‘Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz. Tepkilerinizi gösterdiniz’ ifadelerini ise kabul etmiyoruz. Bu söyleminden dolayı Bakan Akar’ı şiddetle kınıyor ve bu olayı bir proje olarak görüyoruz. Cumhuriyetin kurucusu olduğu bir partinin Genel Başkanına Başkent Ankara’da en üst düzeyde güvenlik önlemlerinin olduğu bir ortamda sahip çıkılmaması düşündürücüdür” dediler.

Öte yandan Başkan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu yapacaklarını ve bu programa bütün vatandaşları davet ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.