ŞAMPİYON’U BELİRLEYECEK MAÇ BU AKŞAM

SPOR 10.07.2018 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3077+ kez okundu.
 

ŞAMPİYON’U BELİRLEYECEK MAÇ BU AKŞAM

Bulancak Futbol Park Halısaha tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol turnuvasında yarı final maçları oynandı.
Turnuvanın yarı finalinde rakiplerini mağlup eden Selim Yaşar Kuyumculuk ve Köy Evi Fc takımları turnuvada finale yükseldi. Final maçı 11 Temmuz 2018 Çarşamba (Bu Akşam) saat 21.00’de oynanacak. Bulancak Futbol Park Halısaha tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol turnuvasında yarı final maçları Pazartesi akşamı oynandı.  oynanan yarı final maçında Vodafone Açelya  ile Selim Yaşar Kuyumculuk takımları karşı karşıya geldi. Turnuvanın iki güçlü ekibinin maçı çekişmeye sahne olurken karşılaşma 6-6 berabere sonuçlandı, Seri penaltı atışlarında Selim Yaşar Kuyumculuk rakibine üstünlük sağlayarak k finale yükseldi. Yarı finalin ikinci maçında Köy Evi Fc ile Sarıgül Fındık takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya favori olarak çıkan Köy Evi Fc skor olarak 2-1 geriye düştüğü maçta son 5 dakikaya girilirken eşitliği sağladı ve maç penaltılara kaldı. Köy Evi Fc seri penaltılar sonucu rakibini saf dışı bırakarak finalin ikinci takımı oldu. Bulancak Futbol Park Halısaha turnuvasında 11 Temmuz 2018 Çarşamba Akşamı  Saat 21.00’de Köy Evi Fc ile Selim Yaşar Kuyumculuk arasında oynanacak olan final maçının ardından ise kupa töreni gerçekleştirilecek.  
Bulancak Futbol Park Halısaha tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol turnuvasında yarı final maçları oynandı.

Turnuvanın yarı finalinde rakiplerini mağlup eden Selim Yaşar Kuyumculuk ve Köy Evi Fc takımları turnuvada finale yükseldi. Final maçı 11 Temmuz 2018 Çarşamba (Bu Akşam) saat 21.00’de oynanacak.

Bulancak Futbol Park Halısaha tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol turnuvasında yarı final maçları Pazartesi akşamı oynandı.  oynanan yarı final maçında Vodafone Açelya  ile Selim Yaşar Kuyumculuk takımları karşı karşıya geldi. Turnuvanın iki güçlü ekibinin maçı çekişmeye sahne olurken karşılaşma 6-6 berabere sonuçlandı, Seri penaltı atışlarında Selim Yaşar Kuyumculuk rakibine üstünlük sağlayarak k finale yükseldi. Yarı finalin ikinci maçında Köy Evi Fc ile Sarıgül Fındık takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya favori olarak çıkan Köy Evi Fc skor olarak 2-1 geriye düştüğü maçta son 5 dakikaya girilirken eşitliği sağladı ve maç penaltılara kaldı. Köy Evi Fc seri penaltılar sonucu rakibini saf dışı bırakarak finalin ikinci takımı oldu.

Bulancak Futbol Park Halısaha turnuvasında 11 Temmuz 2018 Çarşamba Akşamı  Saat 21.00’de Köy Evi Fc ile Selim Yaşar Kuyumculuk arasında oynanacak olan final maçının ardından ise kupa töreni gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.