ŞAMPİYONLUĞU SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

SPOR 09.02.2017 - 16:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3552+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONLUĞU SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

Çotanakların Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, mali disiplinden taviz vermeden, rehavete kapılmadan, kapanmaya yüz tutmuş bir kulüp yapısından bugünlere nasıl gelindiyse aynı kararlılıkla sonuna kadar Süper Lig için savaşacaklarını kaydetti.
TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, uzun bir aradan sonra dün tesislerde basının karşısına geçti.Giresunspor’da yaşanan gelişmeleri en ince detayına kadar kamuoyu ile paylaşan Bozbağ, takımın bulunduğu konumdan memnun olduğunu söyledi. Bozbağ, "Ligde ikinci devreye ümit ettiğimiz şekilde başladık. Camiamızın arzu ettiği şekilde bir giriş yaptık. Peşinden ara geldi. Çalışma şartlarının zorluğundan takımı Antalya’ya götürdük. Antalya’da çalışan 5-6 takımdan biriydik. Kamp süreci çok mükemmel geçti" dedi.Başkan Bozbağ, "Şahsım, 15 tane yönetim kurulu arkadaşım ve bugüne kadar bizde görev yapmış arkadaşlar çok özverili çalışarak, çok sıkıntılar çekerek bugünlere çok şükür geldik. Bunu bütün şehrin birlik beraberlik içerisinde hareket etmesiyle başardık. Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kuruluşlarından Transfermarkt’ın açıkladığı en az bütçeli ligin ikinci takımıyız. Bizim altımızdaki en az bütçeli takım küme düşmeme mücadelesi veriyor biz ise Süper Lig kovalıyoruz. Bunlar kolay işler değil" diye konuştu.Bozbağ, “Zaman zaman eleştirilmiyor muyuz, eleştiriliyoruz, sıkıntılar yaşamıyor muyuz yaşıyoruz insanların kendi fikirleri açısından. Bir takımı ‘Süper Lig’e çıkaracağım’ diye kulübü borçlandırmak, senet yazmak kolay ama ya şampiyon olamazsan ne olacak? Ben geldiğimde Orduspor Süper Lig’deydi bugün nerde? Komşumuz üzülerek söylüyorum kapanmama mücadelesi veriyor.Biz varken Giresunspor parasına göre hareket edecek. 10 bin lira prim veren yönetin küme düşmek istemiyor herhalde. Biz ne gerekiyorsa, hangi şartlarımız varsa o şartlara göre hareket ediyoruz. Gururla söylüyorum 2. Lig’deki takımla herkese meydan okuyoruz"  
Çotanakların Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, mali disiplinden taviz vermeden, rehavete kapılmadan, kapanmaya yüz tutmuş bir kulüp yapısından bugünlere nasıl gelindiyse aynı kararlılıkla sonuna kadar Süper Lig için savaşacaklarını kaydetti.
TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Giresunspor’da, Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, uzun bir aradan sonra dün tesislerde basının karşısına geçti.
Giresunspor’da yaşanan gelişmeleri en ince detayına kadar kamuoyu ile paylaşan Bozbağ, takımın bulunduğu konumdan memnun olduğunu söyledi. Bozbağ, "Ligde ikinci devreye ümit ettiğimiz şekilde başladık. Camiamızın arzu ettiği şekilde bir giriş yaptık. Peşinden ara geldi. Çalışma şartlarının zorluğundan takımı Antalya’ya götürdük. Antalya’da çalışan 5-6 takımdan biriydik. Kamp süreci çok mükemmel geçti" dedi.
Başkan Bozbağ, "Şahsım, 15 tane yönetim kurulu arkadaşım ve bugüne kadar bizde görev yapmış arkadaşlar çok özverili çalışarak, çok sıkıntılar çekerek bugünlere çok şükür geldik. Bunu bütün şehrin birlik beraberlik içerisinde hareket etmesiyle başardık. Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kuruluşlarından Transfermarkt’ın açıkladığı en az bütçeli ligin ikinci takımıyız. Bizim altımızdaki en az bütçeli takım küme düşmeme mücadelesi veriyor biz ise Süper Lig kovalıyoruz. Bunlar kolay işler değil" diye konuştu.
Bozbağ, “Zaman zaman eleştirilmiyor muyuz, eleştiriliyoruz, sıkıntılar yaşamıyor muyuz yaşıyoruz insanların kendi fikirleri açısından. Bir takımı ‘Süper Lig’e çıkaracağım’ diye kulübü borçlandırmak, senet yazmak kolay ama ya şampiyon olamazsan ne olacak? Ben geldiğimde Orduspor Süper Lig’deydi bugün nerde? Komşumuz üzülerek söylüyorum kapanmama mücadelesi veriyor.
Biz varken Giresunspor parasına göre hareket edecek. 10 bin lira prim veren yönetin küme düşmek istemiyor herhalde. Biz ne gerekiyorsa, hangi şartlarımız varsa o şartlara göre hareket ediyoruz. Gururla söylüyorum 2. Lig’deki takımla herkese meydan okuyoruz"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.