Şampiyonluk konser ile kutlandı

SPOR 20.06.2019 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3233+ kez okundu.
 

Şampiyonluk konser ile kutlandı

Giresun 2. Amatör Küme Futbol Liginde Şampiyon Olarak 1. Amatöre Çıkan Bulancak Alidurağı Gençlik spor kulübü, şampiyonluğu konser ile kutladı.
18 Haziran Çarşamba akşamı Sanayi Mahallesi kulüp binasının yanında saat 20.00’da başlayan konser ile mahalle sakinleri de gönüllerince eğlendi. Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım, Kulüp Başkanı Bayram Yavuz, yönetim kurulu üyeleri, antrenör Ömer Kısacak, futbolcular ve taraftarlarda katıldı. Konser öncesi birer konuşma yapan kulüp Başkanı Bayram Yavuz, Belediye Başkan yardımcısı Emrullah Guguk, Muhtar Bahtiyar Yıldırım, Alidurağı Gençlik sporun şampiyonluklarını kutlayarak, başarılar dilediler. Daha sonra da yerel sanatçıların yer aldığı konserde Tuncay Kaya, Doğancan Yıldırım, Emrah Kumaş, Ümit Yılmaz, Çağlar Yakışan, yerel türkü ve şarkılar ile konsere katılanları coşturdu.
Giresun 2. Amatör Küme Futbol Liginde Şampiyon Olarak 1. Amatöre Çıkan Bulancak Alidurağı Gençlik spor kulübü, şampiyonluğu konser ile kutladı.

18 Haziran Çarşamba akşamı Sanayi Mahallesi kulüp binasının yanında saat 20.00’da başlayan konser ile mahalle sakinleri de gönüllerince eğlendi. Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Sanayi Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yıldırım, Kulüp Başkanı Bayram Yavuz, yönetim kurulu üyeleri, antrenör Ömer Kısacak, futbolcular ve taraftarlarda katıldı.

Konser öncesi birer konuşma yapan kulüp Başkanı Bayram Yavuz, Belediye Başkan yardımcısı Emrullah Guguk, Muhtar Bahtiyar Yıldırım, Alidurağı Gençlik sporun şampiyonluklarını kutlayarak, başarılar dilediler.

Daha sonra da yerel sanatçıların yer aldığı konserde Tuncay Kaya, Doğancan Yıldırım, Emrah Kumaş, Ümit Yılmaz, Çağlar Yakışan, yerel türkü ve şarkılar ile konsere katılanları coşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.