Sanayi Sitesi’nin emektarlarına plaket verildi

GÜNDEM 21.06.2018 - 18:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2842+ kez okundu.
 

Sanayi Sitesi’nin emektarlarına plaket verildi

Bulancak ekonomi ve ticaret hayatının en önemli parçası olan Bulancak Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin mali genel kurulu 19 Haziran Çarşamba günü Sanayi Sitesi Zirve Düğün salonunda kooperatif üyelerinin katılımı ile yapıldı.
Yaklaşık 285 üyesi olan ve ancak 80 üyenin katıldığı Bulancak Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin 2017 Mali Yılı Genel Kuruluna Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Giresun Ticaret Müdürü Ali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Tugay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, BSSİK Başkanı Rahmi Zere, yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Divan kurulu için seçimi yapılarak Mustafa Ok, Maksut Yılmaz ve Dinçer Özdemir divan kurlu üyeleri oldular. Divan kurulunun seçiminden sonra da saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin 2017 yılı mali tabloları okundu ve ibrası kabul edildi. 2018 yılı tahmini bütçesi de okunarak kabul edildi. Daha sonra da dilek ve temenniler bölümünde üyeler söz aldı ve sanayi sitesinin sorunlarının çözümü için gerekli adımların atılması istendi. Bu görüşlerin içinde olan Bulancak Sanayi Sitesinin isminin sanayi sitesinin kurucusu olan duayen sanayici Yakup Zere’nin isminin verilmesinin talep edilmesi de dikkat çekti. Genel kurulda bir konuşma yapan Kaymakam Hamdi Üncü, “Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Bize iletilen sorunları çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bulancaklılar çalışkan ve üretken insanlar gördüğüm kadarıyla. Sanayi sitesinin esnafının var olan sorunlarını gerekli yerlere zaten bildiriyoruz. Burada büyük bir istihdam oluşmuş durumda. Bu da önemli bir ekonomik yapının ortaya çıkmasını sağlıyor” dedi. Bu konuşmadan sonra da Bulancak sanayi sitesinde uzun yıllar esnaf olarak iş yerinde çalışan sanayi sitesinin emektarlarına plaketleri verildi. Plaketleri alanlar adına kısa bir konuşma yapan Maksut Yılmaz, “Bu plaketleri aldığımız için çok mutlu olduk. Kooperatif yönetimine çok teşekkür ederiz” dedi. Genel kurul sonrası da sanayi sitesin de faaliyette girecek olan ve işletmeciliğini merhum emekli öğretmen ve galerici Hüseyin Henden’in damadı Rasim Konya’nın işletmeciliğini yapacağı İnci Börek ve Cafe salonu Kaymakam Hamdi Üncü tarafından açıldı.
Bulancak ekonomi ve ticaret hayatının en önemli parçası olan Bulancak Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin mali genel kurulu 19 Haziran Çarşamba günü Sanayi Sitesi Zirve Düğün salonunda kooperatif üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Yaklaşık 285 üyesi olan ve ancak 80 üyenin katıldığı Bulancak Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin 2017 Mali Yılı Genel Kuruluna Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Giresun Ticaret Müdürü Ali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Tugay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, BSSİK Başkanı Rahmi Zere, yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Divan kurulu için seçimi yapılarak Mustafa Ok, Maksut Yılmaz ve Dinçer Özdemir divan kurlu üyeleri oldular. Divan kurulunun seçiminden sonra da saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifinin 2017 yılı mali tabloları okundu ve ibrası kabul edildi. 2018 yılı tahmini bütçesi de okunarak kabul edildi. Daha sonra da dilek ve temenniler bölümünde üyeler söz aldı ve sanayi sitesinin sorunlarının çözümü için gerekli adımların atılması istendi. Bu görüşlerin içinde olan Bulancak Sanayi Sitesinin isminin sanayi sitesinin kurucusu olan duayen sanayici Yakup Zere’nin isminin verilmesinin talep edilmesi de dikkat çekti. Genel kurulda bir konuşma yapan Kaymakam Hamdi Üncü, “Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Bize iletilen sorunları çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bulancaklılar çalışkan ve üretken insanlar gördüğüm kadarıyla. Sanayi sitesinin esnafının var olan sorunlarını gerekli yerlere zaten bildiriyoruz. Burada büyük bir istihdam oluşmuş durumda. Bu da önemli bir ekonomik yapının ortaya çıkmasını sağlıyor” dedi.

Bu konuşmadan sonra da Bulancak sanayi sitesinde uzun yıllar esnaf olarak iş yerinde çalışan sanayi sitesinin emektarlarına plaketleri verildi.

Plaketleri alanlar adına kısa bir konuşma yapan Maksut Yılmaz, “Bu plaketleri aldığımız için çok mutlu olduk. Kooperatif yönetimine çok teşekkür ederiz” dedi.

Genel kurul sonrası da sanayi sitesin de faaliyette girecek olan ve işletmeciliğini merhum emekli öğretmen ve galerici Hüseyin Henden’in damadı Rasim Konya’nın işletmeciliğini yapacağı İnci Börek ve Cafe salonu Kaymakam Hamdi Üncü tarafından açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.