Sarıfakıoğulları’ndan yerel basına tam destek

GÜNDEM 18.12.2018 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2094+ kez okundu.
 

Sarıfakıoğulları’ndan yerel basına tam destek

Giresun’da resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin imtiyaz sahipleri ve yetkilileri, dün Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti.
Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yerel basının sorunları ve bu sorunların çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Basın temsilcileri, Vali Sarıfakıoğulları’na, basın sektöründe sadece resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin yaklaşık 200 kişiye istihdam sağladığı bilgisini verdiler. Basın temsilcileri, yerel basına destek olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren resmi ilan fiyatlarının 15 TL’den ücretlendirilecek olmasının önemli bir gelişme olduğunu ifade ettiler. Bu gelişmelere paralel olarak Giresun’a daha fazla istihdam sağlanabilmesi, yerel basının yaşadığı sorunların aşılabilmesi ve kamuoyuna daha kaliteli hizmet sunulabilmesi için Vali Sarıfakıoğulları’ndan da, yasalar çerçevesinde destek beklediklerini ifade ettiler. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Sarıfakıoğulları, öncelikle yerel basının ilimiz ve ülkemiz için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Vali Sarıfakıoğulları, Giresun basınının daha güçlü olması konusunda üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yasal mevzuatlar çerçevesinde yerine getireceklerinin sözünü verdi.
Giresun’da resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin imtiyaz sahipleri ve yetkilileri, dün Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yerel basının sorunları ve bu sorunların çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Basın temsilcileri, Vali Sarıfakıoğulları’na, basın sektöründe sadece resmi ilan yayınlama hakkına sahip gazetelerin yaklaşık 200 kişiye istihdam sağladığı bilgisini verdiler. Basın temsilcileri, yerel basına destek olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren resmi ilan fiyatlarının 15 TL’den ücretlendirilecek olmasının önemli bir gelişme olduğunu ifade ettiler.

Bu gelişmelere paralel olarak Giresun’a daha fazla istihdam sağlanabilmesi, yerel basının yaşadığı sorunların aşılabilmesi ve kamuoyuna daha kaliteli hizmet sunulabilmesi için Vali Sarıfakıoğulları’ndan da, yasalar çerçevesinde destek beklediklerini ifade ettiler.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Sarıfakıoğulları, öncelikle yerel basının ilimiz ve ülkemiz için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Vali Sarıfakıoğulları, Giresun basınının daha güçlü olması konusunda üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yasal mevzuatlar çerçevesinde yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.