Sarıfakıoğulları Orman Bölge Müdürlüğünde

GÜNDEM 05.02.2019 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3838+ kez okundu.
 

Sarıfakıoğulları Orman Bölge Müdürlüğünde

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 04 Şubat Pazartesi günü Orman Bölge Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.
Orman Bölge Müdürü V. Halil Oflu ve beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Ali Göçer, Giresun Orman İşletme Müdürü Murat Bitişyılmaz tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, Bölge Müdürü V. Oflu’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.      Ziyaret ve incelemeler sırasında, Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında yürütülen ormancılık faaliyetleri, programlar ve yürütülen projeler hakkında bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları, Bölge Müdür V. Oflu’ya çalışmalarında başarılar diledi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 04 Şubat Pazartesi günü Orman Bölge Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

Orman Bölge Müdürü V. Halil Oflu ve beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Ali Göçer, Giresun Orman İşletme Müdürü Murat Bitişyılmaz tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, Bölge Müdürü V. Oflu’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.   

 

Ziyaret ve incelemeler sırasında, Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında yürütülen ormancılık faaliyetleri, programlar ve yürütülen projeler hakkında bilgi alan Vali Sarıfakıoğulları, Bölge Müdür V. Oflu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.