Sarıfakıoğulları, Umut Evlerini Ziyaret Etti

GÜNDEM 14.12.2018 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3294+ kez okundu.
 

Sarıfakıoğulları, Umut Evlerini Ziyaret Etti

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Çarşamba akşamı Umut Evlerinde kalan çocuklarla biraaraya geldi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından korunmaya muhtaç engelli bireyler için oluşturulan Umut Evlerine ziyarette bulunan Vali Sarıfakıoğulları, Umut Evlerinde kalan engellilerle yakından ilgilendi. Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Müdürü Mustafa Tosun ile Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mensur Yiğit’te hazır bulundu.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Çarşamba akşamı Umut Evlerinde kalan çocuklarla biraaraya geldi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından korunmaya muhtaç engelli bireyler için oluşturulan Umut Evlerine ziyarette bulunan Vali Sarıfakıoğulları, Umut Evlerinde kalan engellilerle yakından ilgilendi.

Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Müdürü Mustafa Tosun ile Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mensur Yiğit’te hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.