Sarıfakıoğulları ‘Yaşlılarımız yalnız değil’

07.11.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2577+ kez okundu.
 

Sarıfakıoğulları ‘Yaşlılarımız yalnız değil’

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 7 Kasım Çarşamba günkü mesaisine İlimiz Merkez Çıtlakkale Mahallesinde yaşayan yaşlı çifti ziyaret ederek başladı.
İlimiz Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütülen ‘Yalnız Yaşayan Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Hanelerinin Temizlik İşlerinin Yaptırılması’ adlı proje doğrultusunda, proje kapsamındaki evlerde yapılan temizliği yerinde inceleyen Vali Sarıfakıoğulları, ev ahalisiyle sohbet ederek, istek ve sorunlarını dinledi.  Vali Sarıfakıoğulları, evde temizlik işi yapan görevlilere kolaylıklar dileyerek, temizlik işlerinin aksatılmadan titizlikle yapılması talimatı verdi.  Ziyarette Vali Yardımcısı Metin Maytalman ve SYDV Müdür V. Kenan Yılmaz da hazır bulundu. İlimiz Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 2 Nisan 2018 tarihinde başlayan ‘Yalnız Yaşayan Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Hanelerinin Temizlik İşlerinin Yaptırılması’  projesi, 31 Aralık 2018 tarihinde tamamlanacak. Bu süre zarfında Giresun İl Merkezindeki mahallelerde yalnız yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yaşadığı 60 ev, SYDV’na bağlı temizlik elemanlarınca 3’erli gruplar halinde 2 ekip olarak, ayda 3 kez düzenli olarak temizleniyor.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 7 Kasım Çarşamba günkü mesaisine İlimiz Merkez Çıtlakkale Mahallesinde yaşayan yaşlı çifti ziyaret ederek başladı.

İlimiz Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yürütülen ‘Yalnız Yaşayan Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Hanelerinin Temizlik İşlerinin Yaptırılması’ adlı proje doğrultusunda, proje kapsamındaki evlerde yapılan temizliği yerinde inceleyen Vali Sarıfakıoğulları, ev ahalisiyle sohbet ederek, istek ve sorunlarını dinledi. 

Vali Sarıfakıoğulları, evde temizlik işi yapan görevlilere kolaylıklar dileyerek, temizlik işlerinin aksatılmadan titizlikle yapılması talimatı verdi. 

Ziyarette Vali Yardımcısı Metin Maytalman ve SYDV Müdür V. Kenan Yılmaz da hazır bulundu. İlimiz Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 2 Nisan 2018 tarihinde başlayan ‘Yalnız Yaşayan Yaşlı ve Engelli Vatandaşların Hanelerinin Temizlik İşlerinin Yaptırılması’  projesi, 31 Aralık 2018 tarihinde tamamlanacak. Bu süre zarfında Giresun İl Merkezindeki mahallelerde yalnız yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yaşadığı 60 ev, SYDV’na bağlı temizlik elemanlarınca 3’erli gruplar halinde 2 ekip olarak, ayda 3 kez düzenli olarak temizleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.