Seçilince belediyeye çattı

GÜNDEM 16.11.2017 - 14:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3317+ kez okundu.
 

Seçilince belediyeye çattı

Salı günü yapılan kongre ile yeniden ilçe başkanlığına seçilen CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir,
"Bulancak Belediyesinde Kasım ayında  görüşülen ve karara bağlanan Belediye Meclis Toplantısında yine zihniyet Bulancak halkının sahibi olduğu yeşil alanların talanı ve yine yüzde yüzü Bulancak Belediyesine ait Bulancak Beton A.Ş.'nin kanuna aykırı şekilde borçlanması kararı ve 2018 yılının bütçesi CHP'li üyelerin tüm itiraz ve gerekçelerini anlatmalarına rağmen  AKP'li üyelerin oyları ile kabul edildi" dedi. Başkan Özdemir, "Eski Kadınlar Pazarı olarak bilinen geçmişte  hazineye ait olan bu yaklaşık yedi dönümlük alan yeni yapılan kaymakamlık binası arsası karşılığında hazine tarafından Bulancak Belediyesine devir edilmiş ve imar planında yeşil alan otopark olarak işlenmiştir. Şimdi Bulancak Belediyesi  SGK'ya yaklaşık Onikimilyon (eski para ile 12 trilyon ) TL taksitlendirilmiş borç karşılığında ve taksitleri zamanın da ödenen yaklaşık yüz kırk ay yapılandırması olduğu halde  SGK'ya devir edilmek istenmektedir. Bulancak'ta otopark sıkıntısı yeşil alan sıkıntısı hat safha da iken bu arsanın Bulancak halkından alınıp SGK'ya devir edilmek istenmesi akıllara zarar bir işlemdir" diye konuştu. 
Salı günü yapılan kongre ile yeniden ilçe başkanlığına seçilen CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir,

"Bulancak Belediyesinde Kasım ayında  görüşülen ve karara bağlanan Belediye Meclis Toplantısında yine zihniyet Bulancak halkının sahibi olduğu yeşil alanların talanı ve yine yüzde yüzü Bulancak Belediyesine ait Bulancak Beton A.Ş.'nin kanuna aykırı şekilde borçlanması kararı ve 2018 yılının bütçesi CHP'li üyelerin tüm itiraz ve gerekçelerini anlatmalarına rağmen  AKP'li üyelerin oyları ile kabul edildi" dedi.

Başkan Özdemir, "Eski Kadınlar Pazarı olarak bilinen geçmişte  hazineye ait olan bu yaklaşık yedi dönümlük alan yeni yapılan kaymakamlık binası arsası karşılığında hazine tarafından Bulancak Belediyesine devir edilmiş ve imar planında yeşil alan otopark olarak işlenmiştir. Şimdi Bulancak Belediyesi  SGK'ya yaklaşık Onikimilyon (eski para ile 12 trilyon ) TL taksitlendirilmiş borç karşılığında ve taksitleri zamanın da ödenen yaklaşık yüz kırk ay yapılandırması olduğu halde  SGK'ya devir edilmek istenmektedir. Bulancak'ta otopark sıkıntısı yeşil alan sıkıntısı hat safha da iken bu arsanın Bulancak halkından alınıp SGK'ya devir edilmek istenmesi akıllara zarar bir işlemdir" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.