Seçim güvenliği için toplantı yapıldı

GÜNDEM 14.05.2018 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2966+ kez okundu.
 

Seçim güvenliği için toplantı yapıldı

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için Kaymakam Hamdi Üncü başkanlığında Bulancak Kaymakamlık toplantı salonunda yetkililerin de katıldığı bir toplantı yapıldı.
11 Mayıs Cuma günü yapılan toplantıda seçim öncesi, seçim sırasında ve sonrasında seçim güvenliği hakkında ve uyulması gereken konular ile ilgili bilgiler verildi. Toplantıya Kaymakam Üncü'nün yanı sıra Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, Ak Parti Temsilcisi Mustafa Aydın, CHP temsilcisi Ömer Mustafa Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yüksel Aydın, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Karataş katıldı. Kaymakam Hamdi Üncü, "24 Haziran seçimleri ülkemizde ve Bulancak’ta bir demokrasi şöleni ve demokratik bir ortam da geçecektir. Biz yetkili kurumlar olarak seçim öncesi ve seçim gününde oryaya çıkacak sorunlar ile ilgili gerekli önlemler konusunda siyasi partilerimizin temsilcileriyle bilgi alışverişinde bulunarak seçime hazır olacağız. Bulancak’ta da  herhangi bir sıkıntı olmadan da seçimi yapacağız" dedi. Seçim güvenliği konusunda İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı da, "Bu toplantı ile 24 Haziran’daki seçim güvenliği için aldığımız tedbirler için sizlerle bir araya gelerek paylaşacağız. Personelimiz bütün bu süre boyunca oluşacak sıkıntılarda her zaman siyasi partilerimizin yanında olacaktır" diye konuştu.
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için Kaymakam Hamdi Üncü başkanlığında Bulancak Kaymakamlık toplantı salonunda yetkililerin de katıldığı bir toplantı yapıldı.

11 Mayıs Cuma günü yapılan toplantıda seçim öncesi, seçim sırasında ve sonrasında seçim güvenliği hakkında ve uyulması gereken konular ile ilgili bilgiler verildi. Toplantıya Kaymakam Üncü'nün yanı sıra Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, Ak Parti Temsilcisi Mustafa Aydın, CHP temsilcisi Ömer Mustafa Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, İYİ Parti İlçe Başkanı Nesim Çelik, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yüksel Aydın, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Karataş katıldı. Kaymakam Hamdi Üncü, "24 Haziran seçimleri ülkemizde ve Bulancak’ta bir demokrasi şöleni ve demokratik bir ortam da geçecektir. Biz yetkili kurumlar olarak seçim öncesi ve seçim gününde oryaya çıkacak sorunlar ile ilgili gerekli önlemler konusunda siyasi partilerimizin temsilcileriyle bilgi alışverişinde bulunarak seçime hazır olacağız. Bulancak’ta da  herhangi bir sıkıntı olmadan da seçimi yapacağız" dedi.

Seçim güvenliği konusunda İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı da, "Bu toplantı ile 24 Haziran’daki seçim güvenliği için aldığımız tedbirler için sizlerle bir araya gelerek paylaşacağız. Personelimiz bütün bu süre boyunca oluşacak sıkıntılarda her zaman siyasi partilerimizin yanında olacaktır" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.