’Seçim zamanı verdiğimiz sözü tuttuk’

GÜNDEM 19.06.2019 - 09:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2722+ kez okundu.
 

’Seçim zamanı verdiğimiz sözü tuttuk’

Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, bir önceki mecliste komisyonlara havale edilen maddeler kabul edildi. İmar Komisyonu Raporu, Plan Bütçe Komisyonu ve Cadde Sokak Komisyonu Raporları okunup onaylandı. Seçim sürecinde Başkan Şenlikoğlu’nun vaatlerinden biri olan su fiyatlarında indirim konusu da mecliste oy birliği ile kabul edildi. Maddenin kabul edilmesinin görüşlerini belirten Başkan Aytekin Şenlikoğlu; ‘’Seçim zamanı verdiğimiz sözü tuttuk. Su ücretlerini yüzde 15 civarında meclis kararımızla indirdik. Aşamalı olarak vatandaşlarımızın yüklü meblağlarda ödediği rakamları minimuma indireceğiz. Su fiyatlarında yapılan indirim Giresun’umuza hayırlı olsun’’ diye konuştu. Dün gerçekleşen şiddetli yağışlar hakkında da bilgi veren Şenlikoğlu; ‘’Şiddetli yağan yağışlar sebebiyle şehrimizde alt yapı anlamında ciddi hasarlar oluştu. Çıtlakkale Mahallesi, Hacı Siyam Mahallesi ve Teyyaredüzü Mahallelerimizde çok önemli alt yapı sorunları var. Buna bağlı olarak o bölgelerde oluşan sorunları yerinde tespit ettik. Belediye olarak oluşan hasarların giderilmesi adına önemli çalışmalar yapıyoruz ve her konuda tedbirimizi aldık.’’ dedi. Belediye Meclisi 3 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’te toplamak üzere sona erdi.
Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, bir önceki mecliste komisyonlara havale edilen maddeler kabul edildi. İmar Komisyonu Raporu, Plan Bütçe Komisyonu ve Cadde Sokak Komisyonu Raporları okunup onaylandı.

Seçim sürecinde Başkan Şenlikoğlu’nun vaatlerinden biri olan su fiyatlarında indirim konusu da mecliste oy birliği ile kabul edildi. Maddenin kabul edilmesinin görüşlerini belirten Başkan Aytekin Şenlikoğlu; ‘’Seçim zamanı verdiğimiz sözü tuttuk. Su ücretlerini yüzde 15 civarında meclis kararımızla indirdik. Aşamalı olarak vatandaşlarımızın yüklü meblağlarda ödediği rakamları minimuma indireceğiz. Su fiyatlarında yapılan indirim Giresun’umuza hayırlı olsun’’ diye konuştu.

Dün gerçekleşen şiddetli yağışlar hakkında da bilgi veren Şenlikoğlu; ‘’Şiddetli yağan yağışlar sebebiyle şehrimizde alt yapı anlamında ciddi hasarlar oluştu. Çıtlakkale Mahallesi, Hacı Siyam Mahallesi ve Teyyaredüzü Mahallelerimizde çok önemli alt yapı sorunları var. Buna bağlı olarak o bölgelerde oluşan sorunları yerinde tespit ettik. Belediye olarak oluşan hasarların giderilmesi adına önemli çalışmalar yapıyoruz ve her konuda tedbirimizi aldık.’’ dedi.

Belediye Meclisi 3 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’te toplamak üzere sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.