‘SEÇİMDE GÜVENLİK HAT SAFHADA OLACAK’

GÜNDEM 10.05.2018 - 17:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3581+ kez okundu.
 

‘SEÇİMDE GÜVENLİK HAT SAFHADA OLACAK’

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 10 Mayıs Perşembe günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında, Samsun'da yapılan Bölge Seçim Güvenliği Toplantısına katıldı
24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde alınacak güvenlik tedbirleri ile ilgili İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu Başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Bölge Toplantısına; Giresun, Amasya, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop ve Trabzon İli Valileri, İl Jandarma Komutanları ve İl Emniyet Müdürleri katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hâlihazırda 264 bin 526 emniyet personeli, 195 bin 695 jandarma, 50 bin 793 güvenlik korucusu ve 19 bin 993 güvenlik görevlisi ile beraber toplam 531 bin personelin 24 Haziran’da seçim günü görevi başında olacağını ve enerji altyapısına dair önem arz eden yerlerin korunacağını söyledi.  Bakan Soylu, "Gerek enerji altyapısına dair önem arz eden yerlerin korunması, gerek kampanya dönemindeki güvenlik konularında tüm birim ve personelimiz tam kapasite ile görev başında olacaktır. Seçimlerde özellikle oy kullanılan yerlerde görev alacak personele hizmet içi eğitim verilecektir" dedi.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, 10 Mayıs Perşembe günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında, Samsun'da yapılan Bölge Seçim Güvenliği Toplantısına katıldı

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde alınacak güvenlik tedbirleri ile ilgili İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu Başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Bölge Toplantısına; Giresun, Amasya, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop ve Trabzon İli Valileri, İl Jandarma Komutanları ve İl Emniyet Müdürleri katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hâlihazırda 264 bin 526 emniyet personeli, 195 bin 695 jandarma, 50 bin 793 güvenlik korucusu ve 19 bin 993 güvenlik görevlisi ile beraber toplam 531 bin personelin 24 Haziran’da seçim günü görevi başında olacağını ve enerji altyapısına dair önem arz eden yerlerin korunacağını söyledi. 

Bakan Soylu, "Gerek enerji altyapısına dair önem arz eden yerlerin korunması, gerek kampanya dönemindeki güvenlik konularında tüm birim ve personelimiz tam kapasite ile görev başında olacaktır. Seçimlerde özellikle oy kullanılan yerlerde görev alacak personele hizmet içi eğitim verilecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.