Seçimler yeni başlangıçlardır

SİYASET 30.04.2018 - 18:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2786+ kez okundu.
 

Seçimler yeni başlangıçlardır

Başkan Aksu, 3 bin yıllık bir gelenek olan Aksu festivalin yaşatılmasının kentin tarihi kimliği açısından önemli olduğunu söyledi.
Fevzi Beyazıtoğlu Tiyatro Günlerinin artık geleneksel hale geldiğini hatırlatan Başkan Kerim Aksu, "1-15 Mayıs tarihleri arasında tiyatro günlerini yapacağız. Tüm halkımızı bu güzel oyunları izlemeye davet ediyorum" dedi. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili tahmini ve neden aday olmadığı şeklindeki soruyu yanıtlayan Başkan Kerim Aksu, “Bizim hedefimiz Giresun’da ve Türkiye de birinci parti olmak. Neden birinci parti çıkmalıyız derseniz, eğer bu ekonomik tabloyla, dış politikaya, bu yönetim tarzıyla, bu ithalatla, bu satılan fabrikalarla halkımız hala bu iktidara destek verirse, benim diyecek bir şeyim yok" diye konuştu.
Başkan Aksu, 3 bin yıllık bir gelenek olan Aksu festivalin yaşatılmasının kentin tarihi kimliği açısından önemli olduğunu söyledi.

Fevzi Beyazıtoğlu Tiyatro Günlerinin artık geleneksel hale geldiğini hatırlatan Başkan Kerim Aksu, "1-15 Mayıs tarihleri arasında tiyatro günlerini yapacağız. Tüm halkımızı bu güzel oyunları izlemeye davet ediyorum" dedi.

24 Haziran’da yapılacak seçimlerle ilgili tahmini ve neden aday olmadığı şeklindeki soruyu yanıtlayan Başkan Kerim Aksu, “Bizim hedefimiz Giresun’da ve Türkiye de birinci parti olmak. Neden birinci parti çıkmalıyız derseniz, eğer bu ekonomik tabloyla, dış politikaya, bu yönetim tarzıyla, bu ithalatla, bu satılan fabrikalarla halkımız hala bu iktidara destek verirse, benim diyecek bir şeyim yok" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.