ŞEHİDE SON GÖREV

GÜNDEM 10.07.2018 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3580+ kez okundu.
 

ŞEHİDE SON GÖREV

Vali Harun Sarıfakıoğulları, ilimiz Güce ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Şehit düşen J. Uzm. Çvş. Ali Cevizci (24), için düzenlenen askeri törene katıldı.
Pazartesi sabah saat 05.00 sularında, Giresun İl Jandarma Komutanlığı harekât kontrolünde bulunan Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanlığına bağlı Timlerce düzenlenen operasyon sırasında, bölgeye sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışmada,  açılan ilk ateş esnasında yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Tirebolu Devlet Hastanesinde saat 10.10’da Şehit olan J. Uzm. Çvş. Ali Cevizci için aynı gün saat 17.00’de Giresun İl Jandarma Komutanlığında askeri tören düzenlendi.  İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen tören; J. Uzm. Çvş. Ali Cevizci için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı, ardından şehidimizin öz geçmişi okundu. JÖH Tabur Komutanı J. Yzb. Mustafa Sarıca’nın konuşması ve İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından yapılan duanın ardından İl Jandarma Komutanlığındaki askeri tören sona erdi.  İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen askeri törenin ardından kalabalık bir araç  konvoyu eşliğinde Ordu-Giresun Havalimanına getirilen J. Uzm. Çvş. Ali Cevizci’nin naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Konya’ya uğurlandı.  Törene; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Vekili Jandarma Albay Halil Şen, Giresun Belediye Başkan Kerim Aksu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demir, Giresun Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Alp Yalçın Tepe, Vali Yardımcısı Metin Maytalman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Bahattin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, kaymakamlar, belediye başkanları, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, ilimiz Güce ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Şehit düşen J. Uzm. Çvş. Ali Cevizci (24), için düzenlenen askeri törene katıldı.

Pazartesi sabah saat 05.00 sularında, Giresun İl Jandarma Komutanlığı harekât kontrolünde bulunan Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanlığına bağlı Timlerce düzenlenen operasyon sırasında, bölgeye sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçlerimiz arasında çıkan çatışmada,  açılan ilk ateş esnasında yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Tirebolu Devlet Hastanesinde saat 10.10’da Şehit olan J. Uzm. Çvş. Ali Cevizci için aynı gün saat 17.00’de Giresun İl Jandarma Komutanlığında askeri tören düzenlendi. 

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen tören; J. Uzm. Çvş. Ali Cevizci için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı, ardından şehidimizin öz geçmişi okundu. JÖH Tabur Komutanı J. Yzb. Mustafa Sarıca’nın konuşması ve İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından yapılan duanın ardından İl Jandarma Komutanlığındaki askeri tören sona erdi. 
İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen askeri törenin ardından kalabalık bir araç  konvoyu eşliğinde Ordu-Giresun Havalimanına getirilen J. Uzm. Çvş. Ali Cevizci’nin naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Konya’ya uğurlandı. 
Törene; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Vekili Jandarma Albay Halil Şen, Giresun Belediye Başkan Kerim Aksu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Demir, Giresun Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Alp Yalçın Tepe, Vali Yardımcısı Metin Maytalman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Bahattin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, kaymakamlar, belediye başkanları, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.