Şehir Merkezi asfalta kavuştu

GÜNDEM 01.03.2018 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3352+ kez okundu.
 

Şehir Merkezi asfalta kavuştu

Bulancak Belediyesi tarafından Bulancak’ın en önemli caddelerinden Millet Caddesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfalt serimine başlandı.
Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, Salı günü öğleden sonra başlatılan asfalt kaplama çalışmaları Millet Caddesi boyunca (Bulancak Deresi Gıcıklı Köprüsü – Eski Cezaevi Mevkii Karadere Köprüsü arası) sürdürülecek. Çalışmaları bizzat yerinde takip eden Belediye Başkanı Recep Yakar, vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yakar, "Uzun yıllardır Bulancak’a hizmet veren, ancak artık ihtiyacı karşılamayan Bulancak altyapısını tamamen yeniledik. Özellikle şehrin ana arteri olarak niteleyebileceğimiz 15 Temmuz ve Millet Caddelerimizde tüm zorluklara rağmen; içme suyu, atık su (kanalizasyon), yağmursuyu, doğalgaz, elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarını tamamladık. Süreç zorlu ve sıkıntılı geçti. Sonuçta son derece hareketli ve hayatın devam ettiği bir alanda bu çalışmaları yürütüyorsunuz. Bir taraftan en az etkiyle çalışmaları yürütürken bir taraftan da tamamen bitmiş bir altyapıyı yeniden inşa ediyorsunuz. Bu anlamda halkımıza ve esnafımıza gösterdikleri sabır ve anlayış için bir kez daha teşekkür ediyorum. Nihayet tüm bu zorlu sürecin ardından bugün asfalt serimi işlemine başladık. Artık sıkıntılar geride kalacak ve uzun yıllar bir sorun çıkarmayacak bir alt yapı üzerinde yeniden inşa edilen bir şehirde yaşamanın konforunu hep birlikte yaşayacağız" dedi.
Bulancak Belediyesi tarafından Bulancak’ın en önemli caddelerinden Millet Caddesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfalt serimine başlandı.

Bulancak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, Salı günü öğleden sonra başlatılan asfalt kaplama çalışmaları Millet Caddesi boyunca (Bulancak Deresi Gıcıklı Köprüsü – Eski Cezaevi Mevkii Karadere Köprüsü arası) sürdürülecek.

Çalışmaları bizzat yerinde takip eden Belediye Başkanı Recep Yakar, vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yakar, "Uzun yıllardır Bulancak’a hizmet veren, ancak artık ihtiyacı karşılamayan Bulancak altyapısını tamamen yeniledik. Özellikle şehrin ana arteri olarak niteleyebileceğimiz 15 Temmuz ve Millet Caddelerimizde tüm zorluklara rağmen; içme suyu, atık su (kanalizasyon), yağmursuyu, doğalgaz, elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarını tamamladık. Süreç zorlu ve sıkıntılı geçti. Sonuçta son derece hareketli ve hayatın devam ettiği bir alanda bu çalışmaları yürütüyorsunuz. Bir taraftan en az etkiyle çalışmaları yürütürken bir taraftan da tamamen bitmiş bir altyapıyı yeniden inşa ediyorsunuz. Bu anlamda halkımıza ve esnafımıza gösterdikleri sabır ve anlayış için bir kez daha teşekkür ediyorum. Nihayet tüm bu zorlu sürecin ardından bugün asfalt serimi işlemine başladık. Artık sıkıntılar geride kalacak ve uzun yıllar bir sorun çıkarmayacak bir alt yapı üzerinde yeniden inşa edilen bir şehirde yaşamanın konforunu hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.