'Şehir çirkin görüntüden kurtulacak'

TURİZM 23.09.2016 - 18:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3330+ kez okundu.
 

'Şehir çirkin görüntüden kurtulacak'

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, sahil kesiminde görüntü kirliliği yaratan elektrik direklerinin yer altına alınması için çalışmaların başlatıldığını söyledi.
Başkan Yakar, Ankara'da temaslarda bulunarak, 2 milyon TL'lik yatırımın başladığını belirtti. Sarayburnu camii karşısı, Sanayi Kavşağı ile eski Tuğla Fabrikası arasında bulunan elektrik tellerinin yer altına alındığı çalışmanın başladığını aktaran Başkan Yakar, "Bu projeyle ilçemiz çirkin görüntüden kurtulmuş olacak. Yeni aydınlatma direkleri yerleştirilerek, ilçemiz güzel bir görüntüye kavuşacak. Aynı güzergahta bisiklet yolu çalışmamız devam ediyor. Yeni kaldırımlar yapılacak ve ara bağlantı yolumuza asfalt dökeceğiz" dedi.Başkan Yakar öte yandan Latife Hanım caddesinden devam ederek asfaltı biten caddenizi yeni kaldırımlarını ve elektrik direklerini yer altına alarak yıl sonuna bitirmeyi planladıklarını söyledi.Ayrıca uzun zamandan beri yapılmayı bekleyen İsmetpaşa Mahallesi Gıcıklı Köprüsü'nden başlayan ve Fatoğlu çıkışına kadar olan bölümü de asfalt ile yenileyeceklerini ve Ucarlı Caddesinden Beşikçioğlu camiine kadar olan bölümü de asfaltlayacaklarını sözlerine ekledi. 
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, sahil kesiminde görüntü kirliliği yaratan elektrik direklerinin yer altına alınması için çalışmaların başlatıldığını söyledi.
Başkan Yakar, Ankara'da temaslarda bulunarak, 2 milyon TL'lik yatırımın başladığını belirtti. Sarayburnu camii karşısı, Sanayi Kavşağı ile eski Tuğla Fabrikası arasında bulunan elektrik tellerinin yer altına alındığı çalışmanın başladığını aktaran Başkan Yakar, "Bu projeyle ilçemiz çirkin görüntüden kurtulmuş olacak. Yeni aydınlatma direkleri yerleştirilerek, ilçemiz güzel bir görüntüye kavuşacak. Aynı güzergahta bisiklet yolu çalışmamız devam ediyor. Yeni kaldırımlar yapılacak ve ara bağlantı yolumuza asfalt dökeceğiz" dedi.
Başkan Yakar öte yandan Latife Hanım caddesinden devam ederek asfaltı biten caddenizi yeni kaldırımlarını ve elektrik direklerini yer altına alarak yıl sonuna bitirmeyi planladıklarını söyledi.
Ayrıca uzun zamandan beri yapılmayı bekleyen İsmetpaşa Mahallesi Gıcıklı Köprüsü'nden başlayan ve Fatoğlu çıkışına kadar olan bölümü de asfalt ile yenileyeceklerini ve Ucarlı Caddesinden Beşikçioğlu camiine kadar olan bölümü de asfaltlayacaklarını sözlerine ekledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.