Şehit ailesine yakın ilgi

GÜNDEM 26.03.2018 - 18:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2971+ kez okundu.
 

Şehit ailesine yakın ilgi

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Afrin Şehidimiz Tank Uzm. Çvş. Ufuk Aktağ’ın eşi Nuray Aktağ ve oğlu Muhammed Enes Aktağ’ı makamda ağırladı.
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Suriye’nin Afrin bölgesinde görev icra ederken 3 Şubat 2018 Cumartesi günü şehit olan Tank. Uzm.Çvş. Ufuk Aktağ’ın eşi ve 2,5 yaşındaki oğlunu makamda ağırlayan Vali Sarıfakıoğulları, kendilerine başsağlığı dileklerini yineleyerek sabırlar diledi.  Ziyaret boyunca şehidimizin emaneti  2,5 yaşındaki Muhammed Enes Aktağ’ı kucağından indirmeyen Vali Sarıfakıoğulları, kendisiyle özel olarak ilgilendi.
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Afrin Şehidimiz Tank Uzm. Çvş. Ufuk Aktağ’ın eşi Nuray Aktağ ve oğlu Muhammed Enes Aktağ’ı makamda ağırladı.

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Suriye’nin Afrin bölgesinde görev icra ederken 3 Şubat 2018 Cumartesi günü şehit olan Tank. Uzm.Çvş. Ufuk Aktağ’ın eşi ve 2,5 yaşındaki oğlunu makamda ağırlayan Vali Sarıfakıoğulları, kendilerine başsağlığı dileklerini yineleyerek sabırlar diledi. 

Ziyaret boyunca şehidimizin emaneti  2,5 yaşındaki Muhammed Enes Aktağ’ı kucağından indirmeyen Vali Sarıfakıoğulları, kendisiyle özel olarak ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.