Şehit yakınları ve Gaziler Çanakkale’yi Gezdi

GÜNDEM 03.05.2019 - 16:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2614+ kez okundu.
 

Şehit yakınları ve Gaziler Çanakkale’yi Gezdi

Giresun Valiliğinin koordinasyonunda, “Şühedamın İzini Geziyorum – Gazimin Fikrini Seziyorum” adıyla yürütülen proje kapsamında Şehit yakınları ve gazilere, Çanakkale Gezisi düzenlendi.
Giresun Valiliğinin koordinasyonunda, İçişleri Bakanlığı bütçesinden proje karşılığında yardım almaya hak kazanan Alucra Gençlik Derneği tarafından “Şühedamın İzini Geziyorum – Gazimin Fikrini Seziyorum” adlı proje kapsamında Giresun ilinden hareket eden şehit yakınları ve gaziler, Çanakkale iline götürülerek tarihi mekânlar gezdirildi. Giresun’dan 26 şehit yakını, 12 gazi ve gazi yakınının katıldığı gezi programı çerçevesinde; Çanakkale Şehir Turu, Çimenlik Kalesi, Barbodos Tabyası, Aynalı Çarşı, Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı ziyareti, Şehitler Abidesi, Alçıtepe, Ancaz koyu ve Arıburnu Yarları, Ertuğrul koyu ve Yahya Çavuş Şehitliği, Kırmızı Sırt ve Siperler, Saddülbahir, Anafartalar, 57.Alay Şehitliği ve Conk Bayırı Şehitlerimiz ziyaret edilerek, tarihi mekanlar gezildi. Düzenlenen geziden son derece memnun kalan Şehit aileleri ve gazilerin, Devletimize ve milletimize güç dileyip, bu uğurda canlarını veren şehitlerimize dualar ederek, böylesine anlamlı ve tarihimizde derin izler bırakmış mekanları gezip görebilme fırsatı bulmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  
Giresun Valiliğinin koordinasyonunda, “Şühedamın İzini Geziyorum – Gazimin Fikrini Seziyorum” adıyla yürütülen proje kapsamında Şehit yakınları ve gazilere, Çanakkale Gezisi düzenlendi.

Giresun Valiliğinin koordinasyonunda, İçişleri Bakanlığı bütçesinden proje karşılığında yardım almaya hak kazanan Alucra Gençlik Derneği tarafından “Şühedamın İzini Geziyorum – Gazimin Fikrini Seziyorum” adlı proje kapsamında Giresun ilinden hareket eden şehit yakınları ve gaziler, Çanakkale iline götürülerek tarihi mekânlar gezdirildi.

Giresun’dan 26 şehit yakını, 12 gazi ve gazi yakınının katıldığı gezi programı çerçevesinde; Çanakkale Şehir Turu, Çimenlik Kalesi, Barbodos Tabyası, Aynalı Çarşı, Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı ziyareti, Şehitler Abidesi, Alçıtepe, Ancaz koyu ve Arıburnu Yarları, Ertuğrul koyu ve Yahya Çavuş Şehitliği, Kırmızı Sırt ve Siperler, Saddülbahir, Anafartalar, 57.Alay Şehitliği ve Conk Bayırı Şehitlerimiz ziyaret edilerek, tarihi mekanlar gezildi.

Düzenlenen geziden son derece memnun kalan Şehit aileleri ve gazilerin, Devletimize ve milletimize güç dileyip, bu uğurda canlarını veren şehitlerimize dualar ederek, böylesine anlamlı ve tarihimizde derin izler bırakmış mekanları gezip görebilme fırsatı bulmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.