Şehrimize nefes aldırmak için uğraşıyoruz

GÜNDEM 11.02.2019 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3730+ kez okundu.
 

Şehrimize nefes aldırmak için uğraşıyoruz

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, halk ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Her fırsatta halkla iç içe olmaya büyük önem gösteren Şenlikoğlu, Giresun Oto Galeri esnafları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada Oto Galerici esnafının sıkıntılarını dinleyerek çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Başkan Adayı Şenlikoğlu, açıkladığı projeleri esnaflarla paylaştı. Millet Bahçesi projesinin ardından açıkladığı 2. projesi olan ‘Nefes Alan Şehir Projesi’ne de değinen Şenlikoğlu “Bu projeyle şehrin ulaşım ve otopark sorununu inşallah büyük oranda çözeceğiz. Şehrimize nefes aldırmak için uğraşıyoruz. Trafik ve otopark sorununu çözüyoruz.  Şehir içinde 114.000 m2 Kavşak ve Yol Düzenlemesi ile 3.600 araçlık Otopark 54.500 m2 Bölge Parkları Düzenlemesi 750 kişi istihdam sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, halk ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Her fırsatta halkla iç içe olmaya büyük önem gösteren Şenlikoğlu, Giresun Oto Galeri esnafları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada Oto Galerici esnafının sıkıntılarını dinleyerek çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Başkan Adayı Şenlikoğlu, açıkladığı projeleri esnaflarla paylaştı.

Millet Bahçesi projesinin ardından açıkladığı 2. projesi olan ‘Nefes Alan Şehir Projesi’ne de değinen Şenlikoğlu “Bu projeyle şehrin ulaşım ve otopark sorununu inşallah büyük oranda çözeceğiz. Şehrimize nefes aldırmak için uğraşıyoruz. Trafik ve otopark sorununu çözüyoruz.  Şehir içinde 114.000 m2 Kavşak ve Yol Düzenlemesi ile 3.600 araçlık Otopark 54.500 m2 Bölge Parkları Düzenlemesi 750 kişi istihdam sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.