Şen, ‘Oylarınıza talibim’

GÜNDEM 28.03.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3461+ kez okundu.
 

Şen, ‘Oylarınıza talibim’

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı ve 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerde yeniden muhtar adayı olan İdris Şen, mahallede sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadığını söyleyerek,
“2014 yılında mahalle halkımızın gösterdiği teveccüh ile yüzde 73 oy oranı ile muhtarlığa seçilmiştim. Bu göreve başladığım ilk günden bu yana özverili bir şekilde mahalle halkıma hizmet ettim. Bulancak’ta ilk olma özelliği taşıyan muhtar evimizi yaptırdık. Mahallemizin öğrencilerine burs imkanı sağladık, ihtiyaç sahibi ailelere kışlık yakıt ve gıda yardımında bulunduk. Muhtarlık mesleğinin boyutunu değiştirdik” dedi. Önümüzdeki hafta Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde mahalle halkının oylarına yeniden talip olduğunu söyleyen Muhtar Şen, “Geçtiğimiz dönem beni rekor bir oy oranı ile muhtarlığa seçen değerli mahalle halkımdan tek ricam kendi oranımızı geçmek olacaktır. Yaptığımız hizmetler ortadadır. Yapacaklarımızda imkanlar ölçüsünde yapılabilecek hizmetlerdir. Bizim kimseyle kavgamız yok, bizim derdimiz İsmetpaşa Mahallesine hizmet edebilmektir. Bu yüzden önümüzdeki Pazar tüm İsmetpaşa Mahallesinin oylarına talibim” diye konuştu.
İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı ve 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerde yeniden muhtar adayı olan İdris Şen, mahallede sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadığını söyleyerek,

“2014 yılında mahalle halkımızın gösterdiği teveccüh ile yüzde 73 oy oranı ile muhtarlığa seçilmiştim. Bu göreve başladığım ilk günden bu yana özverili bir şekilde mahalle halkıma hizmet ettim. Bulancak’ta ilk olma özelliği taşıyan muhtar evimizi yaptırdık. Mahallemizin öğrencilerine burs imkanı sağladık, ihtiyaç sahibi ailelere kışlık yakıt ve gıda yardımında bulunduk. Muhtarlık mesleğinin boyutunu değiştirdik” dedi.

Önümüzdeki hafta Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde mahalle halkının oylarına yeniden talip olduğunu söyleyen Muhtar Şen, “Geçtiğimiz dönem beni rekor bir oy oranı ile muhtarlığa seçen değerli mahalle halkımdan tek ricam kendi oranımızı geçmek olacaktır. Yaptığımız hizmetler ortadadır. Yapacaklarımızda imkanlar ölçüsünde yapılabilecek hizmetlerdir. Bizim kimseyle kavgamız yok, bizim derdimiz İsmetpaşa Mahallesine hizmet edebilmektir. Bu yüzden önümüzdeki Pazar tüm İsmetpaşa Mahallesinin oylarına talibim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.