ŞENLİK HAVASINDA 45 ETKİNLİK YAPILACAK

GÜNDEM 01.10.2020 - 14:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2421+ kez okundu.
 

ŞENLİK HAVASINDA 45 ETKİNLİK YAPILACAK

Bulancak’ta ‘Tübitak 4007 Geleceğe Yolculuk Bilime Uzanan Eller Projesi’ tanıtım ve koordinasyon toplantısı yapıldı.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Tübitak 4007 Geleceğe Yolculuk Bilime Uzanan Eller Projesi tanıtım ve koordinasyon toplantısı saat 10:00'da okulöncesi ve ilkokul, saat 14:00'de ortaokul, saat 16:00'da lise kurum müdürleri ve okul psikolojik danışman/rehber öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştiği ifade edildi. Toplantılara İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut başkanlık ederken, şenlik havasında yapılacak olan 45 etkinlik Proje Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven tarafından katılımcılara tanıtıldı. Toplantılarda hangi etkinliğin hangi okul ve öğrenciler ile yapılacağı teker teker planlandı. Toplantı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve sözleşme aşamasına gelinen yeni projeler hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.
Bulancak’ta ‘Tübitak 4007 Geleceğe Yolculuk Bilime Uzanan Eller Projesi’ tanıtım ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Tübitak 4007 Geleceğe Yolculuk Bilime Uzanan Eller Projesi tanıtım ve koordinasyon toplantısı saat 10:00'da okulöncesi ve ilkokul, saat 14:00'de ortaokul, saat 16:00'da lise kurum müdürleri ve okul psikolojik danışman/rehber öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştiği ifade edildi.

Toplantılara İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut başkanlık ederken, şenlik havasında yapılacak olan 45 etkinlik Proje Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven tarafından katılımcılara tanıtıldı. Toplantılarda hangi etkinliğin hangi okul ve öğrenciler ile yapılacağı teker teker planlandı. Toplantı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve sözleşme aşamasına gelinen yeni projeler hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.