Şenlikoğlu, Aksu’ya fena çattı

12.03.2018 - 18:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3165+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu, Aksu’ya fena çattı

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun vaatlerini yerine getirmediğini ifade ederek, Başkan Aksu’nun vaat edipte yerine getirmediği bazı sözleri kamuoyuyla paylaştı.
Şenlikoğlu, Aksu’nun vaatleri arasında yer alan şehir içi trafik mastır planı ile suda yapılacak olan kademeli indirimi sordu. Giresun’un bir 9-10 yıl daha kaybetmemesini istediklerini belirten Şenlikoğlu, Giresun’un en büyük sorunlarından bir tanesinin trafik sorunu olduğunu, şehirde ciddi anlamda trafik hengamesi yaşandığını kaydetti. Belediye Başkanı Aksu’ya suda kademeli indirim yapacağı sözünü de hatırlatan Şenlikoğlu, “Su faturalarında kademe kademe indirime gidilecekti; yola çıktığınızda su faturası neydi, şimdi nedir? Bu konuda sayın başkanın bu millete bir açıklama borcu vardır. Eğer böyle bir vaatte bulunduysanız söylediğiniz sözün arkasında durmanız gerekir. Bizim anladığımız siyasetin gereği budur” dedi. “Eğer bir belediyenin çapı buysa bu şehre geçmiş olsun” diye konuşan Şenlikoğlu, “Efendim  ‘Kültür sanat etkinlikleri yapıyoruz. Sokakta geziyoruz, insanımıza gülüyoruz’ diyorlar bunlar güzel şeyler.  Bunlar gerekli şeyler. Sayın başkanımız bu konuda iyidir. Ama belediyecilik bu değil. Bunlarda yapılacak, bunlarda ihtiyaç ama insanlar artık, hizmet bekliyor. Ne yazık ki, 9’ncı yılında bunu söylemek zorunda kalıyoruz. İşte kaybettiğimiz bir 9 yıl. İnşallah önümüzdeki dönem bu şehrin makul sesi olaya el koyacaktır”  
AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun vaatlerini yerine getirmediğini ifade ederek, Başkan Aksu’nun vaat edipte yerine getirmediği bazı sözleri kamuoyuyla paylaştı.

Şenlikoğlu, Aksu’nun vaatleri arasında yer alan şehir içi trafik mastır planı ile suda yapılacak olan kademeli indirimi sordu.

Giresun’un bir 9-10 yıl daha kaybetmemesini istediklerini belirten Şenlikoğlu, Giresun’un en büyük sorunlarından bir tanesinin trafik sorunu olduğunu, şehirde ciddi anlamda trafik hengamesi yaşandığını kaydetti.

Belediye Başkanı Aksu’ya suda kademeli indirim yapacağı sözünü de hatırlatan Şenlikoğlu, “Su faturalarında kademe kademe indirime gidilecekti; yola çıktığınızda su faturası neydi, şimdi nedir? Bu konuda sayın başkanın bu millete bir açıklama borcu vardır. Eğer böyle bir vaatte bulunduysanız söylediğiniz sözün arkasında durmanız gerekir. Bizim anladığımız siyasetin gereği budur” dedi.

“Eğer bir belediyenin çapı buysa bu şehre geçmiş olsun” diye konuşan Şenlikoğlu, “Efendim  ‘Kültür sanat etkinlikleri yapıyoruz. Sokakta geziyoruz, insanımıza gülüyoruz’ diyorlar bunlar güzel şeyler.  Bunlar gerekli şeyler. Sayın başkanımız bu konuda iyidir. Ama belediyecilik bu değil. Bunlarda yapılacak, bunlarda ihtiyaç ama insanlar artık, hizmet bekliyor. Ne yazık ki, 9’ncı yılında bunu söylemek zorunda kalıyoruz. İşte kaybettiğimiz bir 9 yıl. İnşallah önümüzdeki dönem bu şehrin makul sesi olaya el koyacaktır”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.