Şenlikoğlu, Aksu’yu topa tuttu

SİYASET 10.10.2018 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2101+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu, Aksu’yu topa tuttu

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu yaptığı Basın açıklamasında Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu eleştirdi.
Şenlikoğlu,’ Son haftalarda CHP’li Giresun Belediyesi tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde billboardlar ve reklam panolarında Giresun Belediye Başkanı’nın fotoğraflarını görmekteyiz. Bu durum şehrimiz de 10 yıldır Belediye yönetiminde olan CHP’li Belediye’nin bir acziyet içerisinde olduğunun göstergesidir. CHP’li Giresun Belediye Başkanı’nın 10 yıllık Belediye Başkanlığı süresince, billboardlara ve reklam panolarına asacak hizmetinin bulunmadığı, belediye başkanın yeni belediye başkanı olacakmış gibi, sadece kendi fotoğraflarını sergilemesi, hizmet üretilmediğinin ilanıdır. Oysa bu dönem artık CHP’li belediyenin kendilerine Giresunlumuz tarafından verilen yetkiyi ve imkanları nasıl ve ne şekilde kullandığının halkımıza anlatılması gereken dönemdir. Görüyoruz ki CHP’li Belediye Başkanı 2 dönemdir şehre hizmet yapmadığı gibi CHP Teşkilatları da hizmet yoksunu yönetim anlayışı güden Belediye Başkanını halkın huzuruna çıkartamamaktadır. CHP’li teşkilat başkanları belediye başkanı olmadan Giresun’da dolaşmaktadırlar. CHP’li teşkilatlar, Belediyenin elle tutulur herhangi bir hizmeti olmadığından topu iktidara atarak, yapılmayan hizmetlere gerekçe bulmaya çalışmaktadırlar. AK Parti 16 yıllık iktidar dönemin de gece gündüz demeden hizmet aşkıyla, gayretle çalışıyor. Partimizin yurt genelinde olduğu gibi Giresun’umuzda da yaptığı başarılı çalışmalar halkın nezdinde her seçimde ödüllendiriliyor. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühe de layık olmaya çalışıyoruz. Maalesef CHP Yöneticileri bu durumlara alışık olmadığı için 16 yıldır başarımızı hazımsızlıkla karşılıyorlar. Giresunlu hemşerilerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Bir sorun varsa, yine bizler bu sorunun çözüm noktasındayız, gayretle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Halkımızın tek ümidi AK Parti’dir’ şeklinde konuştu.                                                                       
AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu yaptığı Basın açıklamasında Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu eleştirdi.

Şenlikoğlu,’ Son haftalarda CHP’li Giresun Belediyesi tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde billboardlar ve reklam panolarında Giresun Belediye Başkanı’nın fotoğraflarını görmekteyiz. Bu durum şehrimiz de 10 yıldır Belediye yönetiminde olan CHP’li Belediye’nin bir acziyet içerisinde olduğunun göstergesidir.

CHP’li Giresun Belediye Başkanı’nın 10 yıllık Belediye Başkanlığı süresince, billboardlara ve reklam panolarına asacak hizmetinin bulunmadığı, belediye başkanın yeni belediye başkanı olacakmış gibi, sadece kendi fotoğraflarını sergilemesi, hizmet üretilmediğinin ilanıdır. Oysa bu dönem artık CHP’li belediyenin kendilerine Giresunlumuz tarafından verilen yetkiyi ve imkanları nasıl ve ne şekilde kullandığının halkımıza anlatılması gereken dönemdir.

Görüyoruz ki CHP’li Belediye Başkanı 2 dönemdir şehre hizmet yapmadığı gibi CHP Teşkilatları da hizmet yoksunu yönetim anlayışı güden Belediye Başkanını halkın huzuruna çıkartamamaktadır. CHP’li teşkilat başkanları belediye başkanı olmadan Giresun’da dolaşmaktadırlar.

CHP’li teşkilatlar, Belediyenin elle tutulur herhangi bir hizmeti olmadığından topu iktidara atarak, yapılmayan hizmetlere gerekçe bulmaya çalışmaktadırlar.

AK Parti 16 yıllık iktidar dönemin de gece gündüz demeden hizmet aşkıyla, gayretle çalışıyor. Partimizin yurt genelinde olduğu gibi Giresun’umuzda da yaptığı başarılı çalışmalar halkın nezdinde her seçimde ödüllendiriliyor. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühe de layık olmaya çalışıyoruz. Maalesef CHP Yöneticileri bu durumlara alışık olmadığı için 16 yıldır başarımızı hazımsızlıkla karşılıyorlar. Giresunlu hemşerilerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Bir sorun varsa, yine bizler bu sorunun çözüm noktasındayız, gayretle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Halkımızın tek ümidi AK Parti’dir’ şeklinde konuştu.

 

 

 

                                

                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.