ŞENLİKOĞLU DEV PROJESİNİ AÇIKLADI

GÜNDEM 04.02.2019 - 09:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3666+ kez okundu.
 

ŞENLİKOĞLU DEV PROJESİNİ AÇIKLADI

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’da sokakta dolaşan köpeklerin bile mutsuz olduğunu ifade ederek, hayata geçireceklerini dev projelerle Giresunlunun yüzünün güleceğini, Giresun’un geleceğine damga vuracaklarını kaydetti.
Şenlikoğlu, 40 bin metrekare alan kurulacak olan ‘Giresun Millet Bahçesi’ projesinde, sosyal yaşam alanlarında, kültürel alanlara, sportif alanlardan sergi alanlarına birçok alan bulunduğunu bildirdi. AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu Giresun için ilk projesini açıkladı. Şenlikoğu’nun ilk dev projesi ‘Giresun Millet Bahçesi’ Mevcut Atatürk Stadyumu arazisine inşa edilecek olan proje Giresun’un sosyal, kültürel ve sportif alanda kaderini değiştirecek. Giresun için ilk dev projesini İl Danışma Meclisi Toplantısında AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk’ün katılımıyla tanıtan Şenlikoğlu, Giresunluların hafta sonlarını geçirmek için başka illere gitmek zorunda kalmayacağını kaydetti. İlk projesini ‘Giresun Millet Bahçesi’ olarak açıklayan Şenlikoğlu, “Giresun şehri Giresun Belediyesinin zafiyeti dolaysıyla ciddi sıkıntılar yaşıyor. Şehir trafik sorunlarıyla, alt yapı sorunlarıyla, otopark sorunlarıyla cebelleşen bir şehir haline geldi. Giresun birçok problemi içerisinde barındıran çözülmesi gereken problemlere ne yazık ki hiçbir şekilde çözüm üretemeyen bir belediye anlayışı ile karşı karşıya. Bu sorunları çözmek için arkadaşlarımızla birlikte, ekibimizle birlikte inşallah Giresun'a çözüm üretmek için geleceğiz. Daha yeşil daha mavi bir Giresun için geleceğiz" dedi.  
AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’da sokakta dolaşan köpeklerin bile mutsuz olduğunu ifade ederek, hayata geçireceklerini dev projelerle Giresunlunun yüzünün güleceğini, Giresun’un geleceğine damga vuracaklarını kaydetti.

Şenlikoğlu, 40 bin metrekare alan kurulacak olan ‘Giresun Millet Bahçesi’ projesinde, sosyal yaşam alanlarında, kültürel alanlara, sportif alanlardan sergi alanlarına birçok alan bulunduğunu bildirdi.

AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu Giresun için ilk projesini açıkladı. Şenlikoğu’nun ilk dev projesi ‘Giresun Millet Bahçesi’ Mevcut Atatürk Stadyumu arazisine inşa edilecek olan proje Giresun’un sosyal, kültürel ve sportif alanda kaderini değiştirecek.

Giresun için ilk dev projesini İl Danışma Meclisi Toplantısında AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk’ün katılımıyla tanıtan Şenlikoğlu, Giresunluların hafta sonlarını geçirmek için başka illere gitmek zorunda kalmayacağını kaydetti.

İlk projesini ‘Giresun Millet Bahçesi’ olarak açıklayan Şenlikoğlu, “Giresun şehri Giresun Belediyesinin zafiyeti dolaysıyla ciddi sıkıntılar yaşıyor. Şehir trafik sorunlarıyla, alt yapı sorunlarıyla, otopark sorunlarıyla cebelleşen bir şehir haline geldi. Giresun birçok problemi içerisinde barındıran çözülmesi gereken problemlere ne yazık ki hiçbir şekilde çözüm üretemeyen bir belediye anlayışı ile karşı karşıya. Bu sorunları çözmek için arkadaşlarımızla birlikte, ekibimizle birlikte inşallah Giresun'a çözüm üretmek için geleceğiz. Daha yeşil daha mavi bir Giresun için geleceğiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.