ŞENLİKOĞLU ‘HAYALLERİNİZİ PAYLAŞIN BİZ YAPALIM’

GÜNDEM 28.05.2019 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2967+ kez okundu.
 

ŞENLİKOĞLU ‘HAYALLERİNİZİ PAYLAŞIN BİZ YAPALIM’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla yeni bir web sitesi kuruldu.
Kurulan bu web sitesi sayesinde vatandaşlar Giresun ile ilgili dilek ve temennilerini, istek ve şikâyetlerini alanda oluşturulan form üzerinden doldurarak görüşlerini belirtebilecekler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aytekin Şenlikoğlu şunları belirtti; Giresun’da yaşayan, Giresun’da misafir olan, ticaret için gelen hatta yoldan gelip geçen herkesin yaşadığı deneyimi önemsiyoruz. Biz mutluysak misafirimiz mutlu olur, misafirimiz mutlu olursa biz daha çok mutlu oluruz. Mahallenizdeki bir sorunu, komşunuzun bir sorununu, bir hayalinizi, çocuklarınızın geleceği için düşlerinizi, aklınıza daha iyi bir Giresun için ne gelirse fikirlerinizi paylaşın. Giresun, dertlerimizi, hayallerimizi ve umutlarımızı paylaştıkça güzel. Bu nedenle www.giresunsensin.com isimli bir web sitesi açtık. Daha güzel bir Giresun için çıktığımız yolda şehrin giriş-çıkış totemlerinde de değişiklik yaptık. Giresun’dan karayoluyla çıkanlarla artık vedalaşmıyoruz. Onlarla iletişime devam etmek istiyoruz, onların Giresun deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz.  Döndüklerinde daha güzel bir Giresun görmelerini istiyoruz. Bu nedenle Giresun’dan çıkış noktalarına insanların deneyimlerini, önerilerini, fikirlerini paylaşabilecekleri giresunsensin.com sitemizin tanıtımlarını koyduk. Tüm vatandaşlarımızın fikir ve önerilerini buradan bizlere ulaştırmalarını sağlayacağız.” Başkan Şenlikoğlu ayrıca site içerisinde Giresun’un,  yerel ürünlerin ve tarihi yerlerin tanıtımı olduğunu söyledi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla yeni bir web sitesi kuruldu.

Kurulan bu web sitesi sayesinde vatandaşlar Giresun ile ilgili dilek ve temennilerini, istek ve şikâyetlerini alanda oluşturulan form üzerinden doldurarak görüşlerini belirtebilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aytekin Şenlikoğlu şunları belirtti; Giresun’da yaşayan, Giresun’da misafir olan, ticaret için gelen hatta yoldan gelip geçen herkesin yaşadığı deneyimi önemsiyoruz. Biz mutluysak misafirimiz mutlu olur, misafirimiz mutlu olursa biz daha çok mutlu oluruz. Mahallenizdeki bir sorunu, komşunuzun bir sorununu, bir hayalinizi, çocuklarınızın geleceği için düşlerinizi, aklınıza daha iyi bir Giresun için ne gelirse fikirlerinizi paylaşın. Giresun, dertlerimizi, hayallerimizi ve umutlarımızı paylaştıkça güzel. Bu nedenle www.giresunsensin.com isimli bir web sitesi açtık. Daha güzel bir Giresun için çıktığımız yolda şehrin giriş-çıkış totemlerinde de değişiklik yaptık. Giresun’dan karayoluyla çıkanlarla artık vedalaşmıyoruz. Onlarla iletişime devam etmek istiyoruz, onların Giresun deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz.  Döndüklerinde daha güzel bir Giresun görmelerini istiyoruz. Bu nedenle Giresun’dan çıkış noktalarına insanların deneyimlerini, önerilerini, fikirlerini paylaşabilecekleri giresunsensin.com sitemizin tanıtımlarını koyduk. Tüm vatandaşlarımızın fikir ve önerilerini buradan bizlere ulaştırmalarını sağlayacağız.”

Başkan Şenlikoğlu ayrıca site içerisinde Giresun’un,  yerel ürünlerin ve tarihi yerlerin tanıtımı olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.