ŞENLİKOĞLU ‘İLK PROJESİNİ AÇIKLIYOR’

SİYASET 01.02.2019 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3594+ kez okundu.
 

ŞENLİKOĞLU ‘İLK PROJESİNİ AÇIKLIYOR’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı seçim manifestosunun ardından değerlendirmelerde bulunan Giresun AK Parti Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, "Cumhurbaşkanımız 11 farklı alanda yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı.
‘Memleket İşi Gönül İşi' diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. AK Parti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda ilimizin geleceğine dokunacağız. Seçim manifestomuzun milletimize, memleketimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu , "Cumhurbaşkanımız 11 farklı başlıkta yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı. Hepsi şehirlerimiz için çok önemli. Gönül belediyeciliğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. Şehirlerimizi insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. AK Parti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda ülkemizin ve ilimizin geleceğine dokunacağız. 31 Mart yerel seçim manifestomuzun milletimize, memleketimize, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. 02 Şubat 2019 Cumartesi (Bugün) saat: 11.00’de Çakıroğlu düğün salonunda Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı ile İlk Projesinin lansmanın yapılacağının müjdesini veren Şenlikoğlu;“Şehrimizin geleceği için çok önemli ve ilk adımlarını atacağımız, bismillah diyerek ilk dev projemizi Cumartesi günü Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantımızda kamuoyuna duyuracağız. Bu anlamda tüm kıymetli Giresunlu hemşehrilerimi Proje tanıtım programımıza davet ediyorum “ dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı seçim manifestosunun ardından değerlendirmelerde bulunan Giresun AK Parti Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, "Cumhurbaşkanımız 11 farklı alanda yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı.

‘Memleket İşi Gönül İşi' diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. AK Parti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda ilimizin geleceğine dokunacağız. Seçim manifestomuzun milletimize, memleketimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu , "Cumhurbaşkanımız 11 farklı başlıkta yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı. Hepsi şehirlerimiz için çok önemli. Gönül belediyeciliğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. Şehirlerimizi insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. AK Parti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda ülkemizin ve ilimizin geleceğine dokunacağız. 31 Mart yerel seçim manifestomuzun milletimize, memleketimize, hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

02 Şubat 2019 Cumartesi (Bugün) saat: 11.00’de Çakıroğlu düğün salonunda Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı ile İlk Projesinin lansmanın yapılacağının müjdesini veren Şenlikoğlu;“Şehrimizin geleceği için çok önemli ve ilk adımlarını atacağımız, bismillah diyerek ilk dev projemizi Cumartesi günü Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantımızda kamuoyuna duyuracağız. Bu anlamda tüm kıymetli Giresunlu hemşehrilerimi Proje tanıtım programımıza davet ediyorum “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.