Şenlikoğlu, kurum ziyaretlerine devam ediyor

GÜNDEM 15.02.2018 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2692+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu, kurum ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu Kurum ziyaretlerini sürdürüyor.
İl Başkanı Şenlikoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Giresun A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Giresun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaretlerde bulundu. İl Başkanı Şenlikoğlu, hastanelerde tedavi görmekte olan hastaları kaldıkları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra hastanelerin başhekimleri ve doktorlarından bilgi aldı. İl Başkanı Şenlikoğlu ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada, "Gazeteci; dün SSK kapılarında bekleyen teyzeye saatin sabah altı buçuk olduğunu söylediğinde 'geç mi kaldım yavrum' diyordu. Bugün ise hastanelerde sıra beklemeden, doktor sıkıntısı yaşamadan vatandaşlarımız tedavilerini görüyor. Acil durumlarda bile Türkiye’nin her köşesine uçak ve helikopter ambulansları ile hasta sevki yapılabiliyor. Rabbimize şükrolsunki, bu hükümetimizin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşlarımızın yanında olduğunun ve Türkiye’mizin sağlık alanında nereden nereye geldiğinin göstergesidir. Sağlık alanında ki bu değişim ve dönüşümden sonra vatandaşlarımız hastanelerimizde yeniliklerden faydalanıyor ve bunu tercih ediyor. Dünya sağlık örgütü başta olmak üzere pek çok ülke, sağlık alanındaki bu başarımızı gıpta ile izliyor ve taktir ediyor. İlimizde sağlık alanındaki yatırımı, hizmete dönüştürecek yeni gelişmeler devam ediyor. Giresun ve çevresinin önemli bir sağlık kompleksine kavuşacağını hep birlikte göreceğiz inşallah. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.
AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu Kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

İl Başkanı Şenlikoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Giresun A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Giresun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaretlerde bulundu.

İl Başkanı Şenlikoğlu, hastanelerde tedavi görmekte olan hastaları kaldıkları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra hastanelerin başhekimleri ve doktorlarından bilgi aldı.

İl Başkanı Şenlikoğlu ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada, "Gazeteci; dün SSK kapılarında bekleyen teyzeye saatin sabah altı buçuk olduğunu söylediğinde 'geç mi kaldım yavrum' diyordu. Bugün ise hastanelerde sıra beklemeden, doktor sıkıntısı yaşamadan vatandaşlarımız tedavilerini görüyor. Acil durumlarda bile Türkiye’nin her köşesine uçak ve helikopter ambulansları ile hasta sevki yapılabiliyor. Rabbimize şükrolsunki, bu hükümetimizin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşlarımızın yanında olduğunun ve Türkiye’mizin sağlık alanında nereden nereye geldiğinin göstergesidir. Sağlık alanında ki bu değişim ve dönüşümden sonra vatandaşlarımız hastanelerimizde yeniliklerden faydalanıyor ve bunu tercih ediyor. Dünya sağlık örgütü başta olmak üzere pek çok ülke, sağlık alanındaki bu başarımızı gıpta ile izliyor ve taktir ediyor. İlimizde sağlık alanındaki yatırımı, hizmete dönüştürecek yeni gelişmeler devam ediyor. Giresun ve çevresinin önemli bir sağlık kompleksine kavuşacağını hep birlikte göreceğiz inşallah. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.