ŞENLİKOĞLU’NDAN ANLAMLI GÖRÜŞMELER

SİYASET 27.05.2020 - 16:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3657+ kez okundu.
 

ŞENLİKOĞLU’NDAN ANLAMLI GÖRÜŞMELER

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, mütevaziliği, alçak gönüllülüğü ve toplumun her kesimini kucaklayan kişiliği ve yönetim anlayışıyla örnek bir Belediye Başkanı profili sergilemeye devam ediyor.
Bir yandan Giresun’u özlemle beklenen hizmetlere kavuşturabilmek için gecesini gündüzüne katan ve yoğun bir mesai harcayan Başkan Şenlikoğlu, diğer taraftan da siyaset arenasında pekte alışık olmadığımız güzel davranışlara imza atarak, kamuoyunun büyük takdirini kazanmayı sürdürüyor. Başkan Şenlikoğlu, son olarak Ramazan Bayramı dolayısıyla daha önce Giresun Belediye Başkanlığı görevi yapmış; Mehmet Işık, Hasan Karaibrahim, Hurşit Yüksel ve Kerim Aksu’yu tek tek telefonla arayıp bayramlarını kutlayarak, kendileriyle bir süre sohbet etti. Siyasetin halka hizmet yolunda bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Başkan Şenlikoğlu, aynı zamanda siyasetin nezaket ve zarafet olduğunu da göstererek Giresun Belediyesi’nde görev yapmış eski Başkanların bayramını tek tek kutladı. Başkan Şenlikoğlu, Giresun’un yıllardır hasret kaldığı birleştirici ve kucaklayıcı bu tavrıyla her kesimin bir kez daha büyük takdirini kazandı.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, mütevaziliği, alçak gönüllülüğü ve toplumun her kesimini kucaklayan kişiliği ve yönetim anlayışıyla örnek bir Belediye Başkanı profili sergilemeye devam ediyor.

Bir yandan Giresun’u özlemle beklenen hizmetlere kavuşturabilmek için gecesini gündüzüne katan ve yoğun bir mesai harcayan Başkan Şenlikoğlu, diğer taraftan da siyaset arenasında pekte alışık olmadığımız güzel davranışlara imza atarak, kamuoyunun büyük takdirini kazanmayı sürdürüyor.

Başkan Şenlikoğlu, son olarak Ramazan Bayramı dolayısıyla daha önce Giresun Belediye Başkanlığı görevi yapmış; Mehmet Işık, Hasan Karaibrahim, Hurşit Yüksel ve Kerim Aksu’yu tek tek telefonla arayıp bayramlarını kutlayarak, kendileriyle bir süre sohbet etti.

Siyasetin halka hizmet yolunda bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Başkan Şenlikoğlu, aynı zamanda siyasetin nezaket ve zarafet olduğunu da göstererek Giresun Belediyesi’nde görev yapmış eski Başkanların bayramını tek tek kutladı.

Başkan Şenlikoğlu, Giresun’un yıllardır hasret kaldığı birleştirici ve kucaklayıcı bu tavrıyla her kesimin bir kez daha büyük takdirini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.