ŞENLİKOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET

SİYASET 01.01.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2556+ kez okundu.
 

ŞENLİKOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu yeni yıla, Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, Çocuk Evleri Sitesi, Polis Uygulama Noktası ve Taksi Duraklarını ziyaret ederek girdi.
Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, ilk olarak Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, Bakım Merkezi’ndeki yaşlıları sevindirdi ve düzenlenen organizasyonla yeni yıllarını kutladı. Çok güzel görüntülere sahne olan etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Ardından Çocuk Evleri Sitesi’nde de çocukları sevindiren Şenlikoğlu, geleceğimizin teminatı çocukların her zaman yanında ve destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Taksi Duraklarını ve Polis Uygulama Noktaları’nı da ziyaret eden Şenlikoğlu, taksi şoförlerinin ve yılbaşı gecesi mesai yapan Güvenlik Güçlerinin yeni yıllarını kutlayarak, işlerinde kolaylıklar diledi. Yeni yıla vatandaşlarla ve güvenlik güçleriyle birlikte ‘Merhaba’ diyen Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “2018 yılını ilimizde, ülkemizde ve dünyada birçok gelişmenin yaşandığı bir yıl olarak geride bıraktık.2019 yılının güzelliklerle dolu bir yıl olması umuduyla yeni heyecanlara ve hedeflere hep birlikte adım atıyoruz. Biz bu şehri çok seviyoruz. Her yerde hemşerilerimizi ziyaret ediyor, iyi ve zor günlerinde yanlarında oluyoruz. İstiyoruz ki bu şehir insanımızla birlikte hak ettiği noktada olsun. Gelişimini her yönüyle tamamlasın. Devletimizin hizmetlerinin yanı sıra ilimiz belediyecilik hizmetlerinde de hak ettiği yatırımları alabilsin. Bu şehre kim hizmet noktasında katkı veriyorsa her zaman teşekkür eder, başımızın tacı yaparız. Bundan da asla gocunmayız ancak artık Giresun Belediyesi AK Parti ile buluşmalıdır. Vatandaşımız hasretle AK Belediyeciliğin özlemini duyuyor. Bunu hemşerilerimizin gözlerinin içinde gittiğimiz her yerde görüyoruz. Bizlere olan ilgi ve teveccüh özlem kokuyor.  Aziz hemşerilerimizin desteği ile hep birlikte yeni bir Giresun inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.    
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu yeni yıla, Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, Çocuk Evleri Sitesi, Polis Uygulama Noktası ve Taksi Duraklarını ziyaret ederek girdi.

Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, ilk olarak Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, Bakım Merkezi’ndeki yaşlıları sevindirdi ve düzenlenen organizasyonla yeni yıllarını kutladı. Çok güzel görüntülere sahne olan etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Ardından Çocuk Evleri Sitesi’nde de çocukları sevindiren Şenlikoğlu, geleceğimizin teminatı çocukların her zaman yanında ve destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Taksi Duraklarını ve Polis Uygulama Noktaları’nı da ziyaret eden Şenlikoğlu, taksi şoförlerinin ve yılbaşı gecesi mesai yapan Güvenlik Güçlerinin yeni yıllarını kutlayarak, işlerinde kolaylıklar diledi.

Yeni yıla vatandaşlarla ve güvenlik güçleriyle birlikte ‘Merhaba’ diyen Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada,

“2018 yılını ilimizde, ülkemizde ve dünyada birçok gelişmenin yaşandığı bir yıl olarak geride bıraktık.2019 yılının güzelliklerle dolu bir yıl olması umuduyla yeni heyecanlara ve hedeflere hep birlikte adım atıyoruz. Biz bu şehri çok seviyoruz. Her yerde hemşerilerimizi ziyaret ediyor, iyi ve zor günlerinde yanlarında oluyoruz. İstiyoruz ki bu şehir insanımızla birlikte hak ettiği noktada olsun. Gelişimini her yönüyle tamamlasın. Devletimizin hizmetlerinin yanı sıra ilimiz belediyecilik hizmetlerinde de hak ettiği yatırımları alabilsin. Bu şehre kim hizmet noktasında katkı veriyorsa her zaman teşekkür eder, başımızın tacı yaparız. Bundan da asla gocunmayız ancak artık Giresun Belediyesi AK Parti ile buluşmalıdır. Vatandaşımız hasretle AK Belediyeciliğin özlemini duyuyor. Bunu hemşerilerimizin gözlerinin içinde gittiğimiz her yerde görüyoruz. Bizlere olan ilgi ve teveccüh özlem kokuyor.  Aziz hemşerilerimizin desteği ile hep birlikte yeni bir Giresun inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.