Şenlikoğlu’ndan Şoförler odasına ziyaret

GÜNDEM 05.12.2018 - 16:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3006+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu’ndan Şoförler odasına ziyaret

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkan Adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet edip, istişarelerde bulundu. Şenlikoğlu Giresun Şoförler Odası Başkanı İbrahim Çeltik’i ziyaretinde, şoför esnafının toplumun en önemli parçalarından olduğunu belirterek, mesleğini layıkıyla yerine getiren tüm şoförlere teşekkür etti. AK Parti’nin iktidarda bulunduğu 16 yıldır her zaman şoför esnafının yanında olduğunu belirten Şenlikoğlu, "Şunu çok iyi biliyoruz, şoförlük mesleği zor bir meslek. Şoför esnafımız ne kadar mutlu olursa, taşıdığı insanlar da mutlu olur. Huzuru onlara da yansıtırlar. Tabi şoförlük mesleğini icra eden kardeşlerimizin de doğal olarak teknik sıkıntıları var. Giresun’da hep birlikte yaşıyoruz. Servis, Dolmuş ve Taksi hatlarının bazı problemleri var bunları biliyoruz. Sıkıntıların en başında da trafik ve ulaşım sorunu geliyor. Otopark ve yol sorunu gibi birçok eksikliklerden ötürü İl merkezimizde trafiğin ciddi manada sıkışmalara ve tıkanmalara yol açtığını görüyoruz. Hatta yayalarımızın bile yürümekte zorlandığını görüyoruz. Giresunlu hemşerilerimiz bunu hak etmiyor. Servisçi, taksici, minibüsçü, kamyoncu esnafımız, hatta bireysel olarak bizler bile araç kullanmada ciddi manada zorluklar yaşıyoruz. Yerel yönetimlere, yani Belediye’ye bu anlamda büyük görevler düşüyor. Biz iyi niyet ve ciddiyet ile girilen her işin sonucunun halis olacağına inanıyoruz. Biz bu yola tevazu, gayret ve samimiyet ile çıktık. Çünkü niyetimiz sadece milletimizin hayır duası. Laf kalabalığı değil, icraat ile bu aksaklıkları çözecek hükümetimizin de desteği ile ciddi projelerimiz ve fikirlerimiz olacak. İnanıyorum ki hem şoför esnafımızı hem de hemşerilerimizi rahatlatacak sorunları önceliklerimiz arasında görüp, İnşallah çözüme kavuşturacağız. Araçlarını yenilemek isteyen esnaf kardeşlerimize Hükümetimiz ÖTV muafiyetini tanıdı. Hükümetimiz döneminde ticari araçlardan alınan primlerinin düşürülmesinde çok önemli adımlar atıldı.  Şoför esnafımızın da bugüne kadar hep desteğini gördüğü, başta ilimize ve ülkemize birçok hizmetleri kazandıran, ilklere imza atan Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve gıyabında şahsıma 31 Mart’ta çok güçlü bir destek verecektir. Buna canı gönülden inanıyorum." diye konuştu. Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik ise Belediye Başkan adayımız Şenlikoğlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.    
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkan Adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet edip, istişarelerde bulundu.

Şenlikoğlu Giresun Şoförler Odası Başkanı İbrahim Çeltik’i ziyaretinde, şoför esnafının toplumun en önemli parçalarından olduğunu belirterek, mesleğini layıkıyla yerine getiren tüm şoförlere teşekkür etti.

AK Parti’nin iktidarda bulunduğu 16 yıldır her zaman şoför esnafının yanında olduğunu belirten Şenlikoğlu,

"Şunu çok iyi biliyoruz, şoförlük mesleği zor bir meslek. Şoför esnafımız ne kadar mutlu olursa, taşıdığı insanlar da mutlu olur. Huzuru onlara da yansıtırlar. Tabi şoförlük mesleğini icra eden kardeşlerimizin de doğal olarak teknik sıkıntıları var. Giresun’da hep birlikte yaşıyoruz. Servis, Dolmuş ve Taksi hatlarının bazı problemleri var bunları biliyoruz. Sıkıntıların en başında da trafik ve ulaşım sorunu geliyor. Otopark ve yol sorunu gibi birçok eksikliklerden ötürü İl merkezimizde trafiğin ciddi manada sıkışmalara ve tıkanmalara yol açtığını görüyoruz. Hatta yayalarımızın bile yürümekte zorlandığını görüyoruz. Giresunlu hemşerilerimiz bunu hak etmiyor. Servisçi, taksici, minibüsçü, kamyoncu esnafımız, hatta bireysel olarak bizler bile araç kullanmada ciddi manada zorluklar yaşıyoruz.

Yerel yönetimlere, yani Belediye’ye bu anlamda büyük görevler düşüyor. Biz iyi niyet ve ciddiyet ile girilen her işin sonucunun halis olacağına inanıyoruz. Biz bu yola tevazu, gayret ve samimiyet ile çıktık. Çünkü niyetimiz sadece milletimizin hayır duası. Laf kalabalığı değil, icraat ile bu aksaklıkları çözecek hükümetimizin de desteği ile ciddi projelerimiz ve fikirlerimiz olacak. İnanıyorum ki hem şoför esnafımızı hem de hemşerilerimizi rahatlatacak sorunları önceliklerimiz arasında görüp, İnşallah çözüme kavuşturacağız.

Araçlarını yenilemek isteyen esnaf kardeşlerimize Hükümetimiz ÖTV muafiyetini tanıdı. Hükümetimiz döneminde ticari araçlardan alınan primlerinin düşürülmesinde çok önemli adımlar atıldı.  Şoför esnafımızın da bugüne kadar hep desteğini gördüğü, başta ilimize ve ülkemize birçok hizmetleri kazandıran, ilklere imza atan Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve gıyabında şahsıma 31 Mart’ta çok güçlü bir destek verecektir. Buna canı gönülden inanıyorum." diye konuştu.

Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik ise Belediye Başkan adayımız Şenlikoğlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.