Şenlikoğlu, ziyaretlere devam ediyor

GÜNDEM 11.01.2019 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2334+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu, ziyaretlere devam ediyor

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Gittiği her yerde halkın sevgi seliyle karşılanan Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, Nizamiye Mahallesi’ndeki esnaf ve halk buluşmasında, adil, uzlaşmacı ve kucaklayıcı bir hizmet anlayışını benimsediklerini ifade etti. “Bizim hizmet etmemiz için hangi görüşten olursanız olun, bu milletin bir evladı olmanız yeterli” diyen Şenlikoğlu, “Çalışmak, üretmek, kalkındırmak ve milletimizin göstermiş olduğu sevgiye lâyık olmak için sorumluluk alarak bu yola çıktık. AK Parti ile yaşadığımız tecrübemizi ve birikimimizi Giresun’umuz için seferber edeceğiz. Pek çok alanda projelerimiz var. Giresun’da sosyal belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini en iyi şekilde yaşatacağız. Biz hükmeden değil hizmet eden, hâkim olan değil, gönül kıran değil, gönüller yapan olacağız inşallah. Milletimize hizmet etmek için görüş veya herhangi bir unsur gözetmeyeceğiz. Hemşehrilerimize hangi görüşten olursa olsun hizmet etmek için gönüllüyüz” diye konuştu.        
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Gittiği her yerde halkın sevgi seliyle karşılanan Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, Nizamiye Mahallesi’ndeki esnaf ve halk buluşmasında, adil, uzlaşmacı ve kucaklayıcı bir hizmet anlayışını benimsediklerini ifade etti.

“Bizim hizmet etmemiz için hangi görüşten olursanız olun, bu milletin bir evladı olmanız yeterli” diyen Şenlikoğlu, “Çalışmak, üretmek, kalkındırmak ve milletimizin göstermiş olduğu sevgiye lâyık olmak için sorumluluk alarak bu yola çıktık. AK Parti ile yaşadığımız tecrübemizi ve birikimimizi Giresun’umuz için seferber edeceğiz. Pek çok alanda projelerimiz var. Giresun’da sosyal belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini en iyi şekilde yaşatacağız. Biz hükmeden değil hizmet eden, hâkim olan değil, gönül kıran değil, gönüller yapan olacağız inşallah. Milletimize hizmet etmek için görüş veya herhangi bir unsur gözetmeyeceğiz. Hemşehrilerimize hangi görüşten olursa olsun hizmet etmek için gönüllüyüz” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.