Şenlikoğlu ziyaretlerine devam ediyor

SİYASET 04.12.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2782+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Giresun Ziraat Odasını ziyaret etti.
Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Giresun Ziraat Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Şenlikoğlu ziyaretlerinde yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, "Biz esnaf ve Odalarımızın çalışmalarında, Giresun’umuza yapmış olduğu katkılardan memnunuz. Ziraat Odası Başkanımız olsun, Esnaf Odaları Başkanımız olsun, tüm Sivil Toplum Örgütlerimizle ortak akılla şehri yönetme noktasında azimle, kararlığımızı her platformda ifade ettik ve gösteriyoruz da.  Bizim Belediyecilikte olmazsa olmazımızdan biriside katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyecilik anlayışının temeli de, Sivil Toplum Örgütleri olsun, Meslek Örgütleri olsun, derneklerimiz olsun, kanaat önderleri ve yerel önderleri ile onlarla birlikte şehrin ortak aklını oluşturup ve şehri o şekilde yönetmek, şehrin yol haritasını ve yön pusulasını o şekilde belirlemek amacıyla biz bu yola çıktık. Şu andaki çalışmalarımızda o boyuttadır. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarımızda gerek Esnaf Odası başkanımız, gerek Ziraat Odası başkanımızın çok yakın ilgi ve alakalarını gördüm. Desteklerini hep htim. Bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. 31 Mart’tan sonra da İnşallah birlik, beraberlik içerisinde Giresun’umuzu mazisine layık istikbale hazırlayacağız" şeklinde konuştu.
AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Giresun Ziraat Odasını ziyaret etti.

Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Giresun Ziraat Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Şenlikoğlu ziyaretlerinde yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek,

"Biz esnaf ve Odalarımızın çalışmalarında, Giresun’umuza yapmış olduğu katkılardan memnunuz. Ziraat Odası Başkanımız olsun, Esnaf Odaları Başkanımız olsun, tüm Sivil Toplum Örgütlerimizle ortak akılla şehri yönetme noktasında azimle, kararlığımızı her platformda ifade ettik ve gösteriyoruz da.

 Bizim Belediyecilikte olmazsa olmazımızdan biriside katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyecilik anlayışının temeli de, Sivil Toplum Örgütleri olsun, Meslek Örgütleri olsun, derneklerimiz olsun, kanaat önderleri ve yerel önderleri ile onlarla birlikte şehrin ortak aklını oluşturup ve şehri o şekilde yönetmek, şehrin yol haritasını ve yön pusulasını o şekilde belirlemek amacıyla biz bu yola çıktık.

Şu andaki çalışmalarımızda o boyuttadır. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarımızda gerek Esnaf Odası başkanımız, gerek Ziraat Odası başkanımızın çok yakın ilgi ve alakalarını gördüm. Desteklerini hep htim. Bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. 31 Mart’tan sonra da İnşallah birlik, beraberlik içerisinde Giresun’umuzu mazisine layık istikbale hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.