Seri galibiyetle çıkışa geçme istiyorlar

SPOR 10.10.2019 - 16:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2373+ kez okundu.
 

Seri galibiyetle çıkışa geçme istiyorlar

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor lige verilen milli maç arasını iyi değerlendirmek istiyor.
Alacakları seri galibiyetlerle çıkışa geçmek isteyen Çotanaklar, milli aranın ardından çıkacakları Boluspor deplasmanında 3 puana hedeflendiler. Akhisarspor’u yenerek lige verilen araya moralli giren Çotanaklar, Boluspor maçı hazırlıklarına hızlı bir şekilde başladı. Teknik ekip ve oyuncuların moralinin yerinde olduğu öğrenilirken, galibiyetle birlikte takımın havasının değiştiği, oyuncuların ise özgüveninin arttığı ifade edildi. Seri galibiyetler alarak, bir an önce bulunduğu konumdan uzaklaşıp, hızla üst sıralara doğru tırmanışa geçmek isteyen yeşil beyazlı ekibimiz, bunun tek yolunun seri galibiyetlerden geçtiği biliyor.
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor lige verilen milli maç arasını iyi değerlendirmek istiyor.

Alacakları seri galibiyetlerle çıkışa geçmek isteyen Çotanaklar, milli aranın ardından çıkacakları Boluspor deplasmanında 3 puana hedeflendiler.

Akhisarspor’u yenerek lige verilen araya moralli giren Çotanaklar, Boluspor maçı hazırlıklarına hızlı bir şekilde başladı. Teknik ekip ve oyuncuların moralinin yerinde olduğu öğrenilirken, galibiyetle birlikte takımın havasının değiştiği, oyuncuların ise özgüveninin arttığı ifade edildi.

Seri galibiyetler alarak, bir an önce bulunduğu konumdan uzaklaşıp, hızla üst sıralara doğru tırmanışa geçmek isteyen yeşil beyazlı ekibimiz, bunun tek yolunun seri galibiyetlerden geçtiği biliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.