SEVDAMIZ OLAN GİRESUN’A HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

GÜNDEM 19.04.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2799+ kez okundu.
 

SEVDAMIZ OLAN GİRESUN’A HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminden sonra Giresun Belediye Başkanı seçilen Av. Aytekin Şenlikoğlu teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
Yapılan seçiminden zaferle ayrılan Başkan Şenlikoğlu, makamda ziyaretçilerini kabul ederken boş bulduğu zamanlarda da kendisine destek veren Giresun halkının yanında oluyor. Cemal Gürsel Caddesinde esnafları ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, mahalli idareler seçiminde kendisine verdikleri destek için teşekkür etti. Yapılan ziyaretler sonrasında memnuniyetini dile getiren esnaflar ise Başkan Şenlioğlu’na yeni görevinde başarılar dilediler. Başkan Şenlikoğlu; “Belediyenin her vatandaş için randevu almadan gelip sorunlarını iletebileceği bir yer haline getirdiklerinden bahsederken, bundan sonraki süreçte sevdamız olan Giresun’a hizmet için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçiminden sonra Giresun Belediye Başkanı seçilen Av. Aytekin Şenlikoğlu teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Yapılan seçiminden zaferle ayrılan Başkan Şenlikoğlu, makamda ziyaretçilerini kabul ederken boş bulduğu zamanlarda da kendisine destek veren Giresun halkının yanında oluyor.

Cemal Gürsel Caddesinde esnafları ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, mahalli idareler seçiminde kendisine verdikleri destek için teşekkür etti. Yapılan ziyaretler sonrasında memnuniyetini dile getiren esnaflar ise Başkan Şenlioğlu’na yeni görevinde başarılar dilediler.

Başkan Şenlikoğlu; “Belediyenin her vatandaş için randevu almadan gelip sorunlarını iletebileceği bir yer haline getirdiklerinden bahsederken, bundan sonraki süreçte sevdamız olan Giresun’a hizmet için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.