Sevgili Peygamberimiz insanlara değer verirdi

GÜNDEM 28.11.2018 - 16:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3385+ kez okundu.
 

Sevgili Peygamberimiz insanlara değer verirdi

İl Vaizi Hasan Sağlam, Allah Resûlü’nün insanlarla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduğunu belirterek, çocuklarla, gençlerle, engellilerle ve yaşlılarla samimi bir iletişim içerisinde olduğunu ifade etti.
Giresun Müftülüğü İl Vaizi Hasan Sağlam, toplumun tüm kesimini önemseyen Hz. Peygamber’in gençlerle iletişime önem verdiğini belirtti. İl Vaizi Sağlam Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında ortaokul ve liselerde konferanslar gerçekleştirdi. Muhataplarına değer veren ve değerli htiren Resûlullah’ın, geleceğin teminatı olan gençlerle özel olarak ilgilendiğini ifade eden Sağlam,“Allah Resûlü, gençliği güzel amellere teşvik eder, inançlı, dindar, ahlaklı ve iffetli bir gençlik oluşturabilmek için, her ortamda ve her vakitte İslam’ın aydınlığında yürümeleri için gençlere rehberlik ederdi. Sevgili Peygamberimiz gençleri en iyi şekilde yetiştirmiş, onların iman, ibadet, amel, eğitim ve evlilikleriyle yakından ilgilenmiş, onlarla istişare etmiş, onların görüşlerine kulak vererek, güvenerek kendilerini uygun gördüğü görevlere atamıştır” dedi. İl Vaizi Sağlam Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Mesleki Teknik Anadolu Lise, Sosyal Bilimler Lisesi ve Mustafa Kemal Ortaokulu’nda konferans gerçekleştirdi. Konferanslara İl Vaizi Akif Yazar da katıldı.            
İl Vaizi Hasan Sağlam, Allah Resûlü’nün insanlarla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduğunu belirterek, çocuklarla, gençlerle, engellilerle ve yaşlılarla samimi bir iletişim içerisinde olduğunu ifade etti.

Giresun Müftülüğü İl Vaizi Hasan Sağlam, toplumun tüm kesimini önemseyen Hz. Peygamber’in gençlerle iletişime önem verdiğini belirtti.

İl Vaizi Sağlam Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında ortaokul ve liselerde konferanslar gerçekleştirdi.

Muhataplarına değer veren ve değerli htiren Resûlullah’ın, geleceğin teminatı olan gençlerle özel olarak ilgilendiğini ifade eden Sağlam,“Allah Resûlü, gençliği güzel amellere teşvik eder, inançlı, dindar, ahlaklı ve iffetli bir gençlik oluşturabilmek için, her ortamda ve her vakitte İslam’ın aydınlığında yürümeleri için gençlere rehberlik ederdi.

Sevgili Peygamberimiz gençleri en iyi şekilde yetiştirmiş, onların iman, ibadet, amel, eğitim ve evlilikleriyle yakından ilgilenmiş, onlarla istişare etmiş, onların görüşlerine kulak vererek, güvenerek kendilerini uygun gördüğü görevlere atamıştır” dedi.

İl Vaizi Sağlam Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Mesleki Teknik Anadolu Lise, Sosyal Bilimler Lisesi ve Mustafa Kemal Ortaokulu’nda konferans gerçekleştirdi. Konferanslara İl Vaizi Akif Yazar da katıldı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.