SEVİLEN ÖĞRETMEN EROL KÜÇÜK EMEKLİLİK DİLEKÇESİNİ VERDİ

GÜNDEM 20.07.2020 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3244+ kez okundu.
 

SEVİLEN ÖĞRETMEN EROL KÜÇÜK EMEKLİLİK DİLEKÇESİNİ VERDİ

Öğretmenlik mesleğine 1979’da başlayan ve binlerce öğrencinin kaderine yön veren Coğrafya Öğretmeni Erol Küçük, 42 yıl süren meslek hayatını son olarak görev yaptığı Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde noktaladı.
Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden 42 yıla aşkın görev yapan Eğitimci Erol Küçük Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne emeklilik dilekçesini vererek pandemi dönemi nedeniyle sessizce çok sevdiği öğrencileri ve meslektaşlarına veda etti. Attığı son imza ile emekliliğe ayrılan Coğrafya Öğretmeni Erol Küçük duygularını şöyle anlattı; “İl Milli eğitimde öğretmenlik yaşamımda son imza. Çok şükür bugün 42 yıl 6 ay öğretmenlik yaşamımı yüzümün akıyla tamamlayarak son imzayı attım. Artık bugünden itibaren emekli öğretmen arkadaşların arasına karışacağım. Çalışma hayatım boyunca görev yaptığım il ve ilçelerde çocuklarımızın ülkemizin geleceğine hazırlanmasında Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda büyük bir özveri, heyecan ve özenle çalıştım. Onların vatanına ve milletine sevdalı, dünyaya entegre olmuş saygın özgüveni yüksek, çalışkan, sevgi dolu ve adaletli bireyler olarak yetişmesi anlamında bana düşenin en iyisini yapmaya özen gösterdim. Bu süreçte çok değerli meslektaşlarımı, velilerimi ve öğrencilerimi yakından tanıma imkanı buldum. Binlerce öğrencim şimdi vali, kaymakam, öğretmen, avukat, doktor, sağlıkçı gibi farklı mesleklerde çalışıyorlar. Bu bizlerin en büyük gururudur. Birçoğu ile halen görüşüyorum. Hepsini çok sevdim ve ömrümün sonuna kadar da unutmayacağım. Minik yüreklerinde bana yer açan öğrencilerime, kıymetli meslektaşlarıma ve velilerime en içten sevgi ve saygılarımla. Hoşçakalın diyorum. Allah’a ısmarladık”
Öğretmenlik mesleğine 1979’da başlayan ve binlerce öğrencinin kaderine yön veren Coğrafya Öğretmeni Erol Küçük, 42 yıl süren meslek hayatını son olarak görev yaptığı Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde noktaladı.

Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden 42 yıla aşkın görev yapan Eğitimci Erol Küçük Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne emeklilik dilekçesini vererek pandemi dönemi nedeniyle sessizce çok sevdiği öğrencileri ve meslektaşlarına veda etti.

Attığı son imza ile emekliliğe ayrılan Coğrafya Öğretmeni Erol Küçük duygularını şöyle anlattı; “İl Milli eğitimde öğretmenlik yaşamımda son imza. Çok şükür bugün 42 yıl 6 ay öğretmenlik yaşamımı yüzümün akıyla tamamlayarak son imzayı attım. Artık bugünden itibaren emekli öğretmen arkadaşların arasına karışacağım. Çalışma hayatım boyunca görev yaptığım il ve ilçelerde çocuklarımızın ülkemizin geleceğine hazırlanmasında Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda büyük bir özveri, heyecan ve özenle çalıştım. Onların vatanına ve milletine sevdalı, dünyaya entegre olmuş saygın özgüveni yüksek, çalışkan, sevgi dolu ve adaletli bireyler olarak yetişmesi anlamında bana düşenin en iyisini yapmaya özen gösterdim. Bu süreçte çok değerli meslektaşlarımı, velilerimi ve öğrencilerimi yakından tanıma imkanı buldum. Binlerce öğrencim şimdi vali, kaymakam, öğretmen, avukat, doktor, sağlıkçı gibi farklı mesleklerde çalışıyorlar. Bu bizlerin en büyük gururudur. Birçoğu ile halen görüşüyorum. Hepsini çok sevdim ve ömrümün sonuna kadar da unutmayacağım. Minik yüreklerinde bana yer açan öğrencilerime, kıymetli meslektaşlarıma ve velilerime en içten sevgi ve saygılarımla. Hoşçakalın diyorum. Allah’a ısmarladık”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.