‘SEZONA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMAYA ÇALIŞIYORUZ’

SPOR 29.07.2019 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3022+ kez okundu.
 

‘SEZONA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMAYA ÇALIŞIYORUZ’

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Erzurum'da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarından memnun olduğunu ve her şeyin istedikleri gibi gittiğini söyledi.
Sözeri, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını bir süre daha Erzurum'da sürdüreceklerini belirtti.  Fiziksel ve taktiksel çalışmaların yanı sıra lige en iyi şekilde hazırlanma adına hazırlık maçları da oynadıklarını vurgulayan Sözeri, "Hem ilk etap hem de ikinci etap çalışmalarından son derece memnunum. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Oyun anlayışımızı yerleştiriyor, sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. Hazırlık maçlarında alınan sonuçların öneminin bulunmadığına işaret eden Sözeri, kendileri için önemli olanın oyuncuların performansı ve sahadaki mücadeleleri olduğunu vurguladı. Sözeri, sezonun ilk haftasına kadar tam anlamıyla hazır olmayı hedeflediklerini ve kadrolarına da şimdilik takviye yapmayı planlamadıklarını kaydetti. Erzurum kampında 5 genç oyuncunun da bulunduğuna dikkati çeken Sözeri, performanslarından memnun olduğunu belirttiği bu futbolcuları takımda tutmayı planladığını sözlerine ekledi.  
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Erzurum'da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarından memnun olduğunu ve her şeyin istedikleri gibi gittiğini söyledi.

Sözeri, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını bir süre daha Erzurum'da sürdüreceklerini belirtti.

 Fiziksel ve taktiksel çalışmaların yanı sıra lige en iyi şekilde hazırlanma adına hazırlık maçları da oynadıklarını vurgulayan Sözeri, "Hem ilk etap hem de ikinci etap çalışmalarından son derece memnunum. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Oyun anlayışımızı yerleştiriyor, sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hazırlık maçlarında alınan sonuçların öneminin bulunmadığına işaret eden Sözeri, kendileri için önemli olanın oyuncuların performansı ve sahadaki mücadeleleri olduğunu vurguladı.

Sözeri, sezonun ilk haftasına kadar tam anlamıyla hazır olmayı hedeflediklerini ve kadrolarına da şimdilik takviye yapmayı planlamadıklarını kaydetti.

Erzurum kampında 5 genç oyuncunun da bulunduğuna dikkati çeken Sözeri, performanslarından memnun olduğunu belirttiği bu futbolcuları takımda tutmayı planladığını sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.