Sıbıç, Aksu ile Bulancaklılarla kucaklaştı

SİYASET 12.03.2019 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2931+ kez okundu.
 

Sıbıç, Aksu ile Bulancaklılarla kucaklaştı

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere çok az bir zaman kala partilerin seçim çalışmaları da bir hayli arttı.
Bulancak Belediye başkanlığı için iddialı bir şekilde seçim çalışması yapan CHP Bulancak ilçe teşkilatı 12 Mart Salı günü Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun da katıldığı bir gövde gösterisi ile adeta Cumhuriyet Meydanına çıkartma yaptı. Cumhuriyet meydanında vatandaş ile kucaklaşan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’ı Giresun Belediye Başkan Kerim Aksu, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgüoğlu’da yalnız bırakmadı. Meydanda vatandaşlara sohbet eden Başkan Aksu kısa bir konuşma yaparak, “Başkan adayımız Necmi Sıbıç’ı, Bulancaklılara emanet ediyorum. Mart’ın sonu Bulancak’ta bahar olacak, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Bulancak Cumhuriyet Meydanındaki, buluşmaya İl Başkanı Fikret Bilge, İlçe Başkanı Ahmet Akgün, bir önceki CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Rüştü Kurt, eski başkanlardan Öner Eriş, CHP il genel meclis üyeleri adayları, belediye meclisi üyeleri adayları, partililer de hazır bulundular.    
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere çok az bir zaman kala partilerin seçim çalışmaları da bir hayli arttı.

Bulancak Belediye başkanlığı için iddialı bir şekilde seçim çalışması yapan CHP Bulancak ilçe teşkilatı 12 Mart Salı günü Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun da katıldığı bir gövde gösterisi ile adeta Cumhuriyet Meydanına çıkartma yaptı.

Cumhuriyet meydanında vatandaş ile kucaklaşan CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’ı Giresun Belediye Başkan Kerim Aksu, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgüoğlu’da yalnız bırakmadı. Meydanda vatandaşlara sohbet eden Başkan Aksu kısa bir konuşma yaparak, “Başkan adayımız Necmi Sıbıç’ı, Bulancaklılara emanet ediyorum. Mart’ın sonu Bulancak’ta bahar olacak, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bulancak Cumhuriyet Meydanındaki, buluşmaya İl Başkanı Fikret Bilge, İlçe Başkanı Ahmet Akgün, bir önceki CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Rüştü Kurt, eski başkanlardan Öner Eriş, CHP il genel meclis üyeleri adayları, belediye meclisi üyeleri adayları, partililer de hazır bulundular.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.