Sıbıç’tan gençlere iş sözü

GÜNDEM 11.03.2019 - 09:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2927+ kez okundu.
 

Sıbıç’tan gençlere iş sözü

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, dün sabah Güzelyalı mahallesinde bulunan bir cafede gençlerle bir araya geldi.
Seçim çok kısa bir süre kaldığını ifade eden Başkan Adayı Sıbıç, “Gençler, sizlerle olunca çok mutlu ve çok güçlü oluyorum. Sizin enerjinizle, sizin inancınızla, sizin güveninizle bu şehri çok güzel yöneteceğiz. Sizin ‘Necmi Abiniz’ olduğum için çok şanslıyım” dedi. Kahvaltı sonrası gençlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Sıbıç, Bulancak’ta en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirterek, “Bulancak Belediyesi bünyesinde kuracağımız Kariyer Merkezimizde iş arayan kardeşlerimize yardımcı olmak ve iş arkadaşları arayan işletmelerimize personel katkısı sunmak için bir araya geleceğiz. Belediye bünyesinde kuracağımız kariyer merkezi ile artık sokaklarımnızda işsiz kardeşlerimiz kalmayacak” diye konuştu.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, dün sabah Güzelyalı mahallesinde bulunan bir cafede gençlerle bir araya geldi.

Seçim çok kısa bir süre kaldığını ifade eden Başkan Adayı Sıbıç, “Gençler, sizlerle olunca çok mutlu ve çok güçlü oluyorum. Sizin enerjinizle, sizin inancınızla, sizin güveninizle bu şehri çok güzel yöneteceğiz. Sizin ‘Necmi Abiniz’ olduğum için çok şanslıyım” dedi.

Kahvaltı sonrası gençlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Sıbıç, Bulancak’ta en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirterek, “Bulancak Belediyesi bünyesinde kuracağımız Kariyer Merkezimizde iş arayan kardeşlerimize yardımcı olmak ve iş arkadaşları arayan işletmelerimize personel katkısı sunmak için bir araya geleceğiz. Belediye bünyesinde kuracağımız kariyer merkezi ile artık sokaklarımnızda işsiz kardeşlerimiz kalmayacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.