‘Sigortada geç kalmayın’

GÜNDEM 05.12.2019 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3191+ kez okundu.
 

‘Sigortada geç kalmayın’

Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, üreticilerin bir an önce tarım sigortalarını yaptırmaları gerektiğini söyledi.
Başkan Aydın, üreticilerin ürünlerini sigortalayarak garanti altına alması gerektiğini kaydederek, son tarihin 7 Mart 2020 olduğunu fakat bu tarihten daha önce üreticilerin sigorta yaptırması gerektiğini ifade etti. Öte yandan üreticilerin sigorta yaptırması ile birlikte bankalardan aldığı kredilerde faiz indirimi aldıklarını belirterek, üreticilere bir an önce sigortalarını yaptırmaları gerektiği kaydetti.
Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, üreticilerin bir an önce tarım sigortalarını yaptırmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Aydın, üreticilerin ürünlerini sigortalayarak garanti altına alması gerektiğini kaydederek, son tarihin 7 Mart 2020 olduğunu fakat bu tarihten daha önce üreticilerin sigorta yaptırması gerektiğini ifade etti.

Öte yandan üreticilerin sigorta yaptırması ile birlikte bankalardan aldığı kredilerde faiz indirimi aldıklarını belirterek, üreticilere bir an önce sigortalarını yaptırmaları gerektiği kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.