Siyasilerimizin kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz

SİYASET 06.04.2017 - 16:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3532+ kez okundu.
 

Siyasilerimizin kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz

Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu,...
...demiryolu hakkında Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın yaptığı açıklamaların dikkat çektiğini söyledi.Başkan Karaibrahimoğlu, Bakan Arslan’ın geçtiğimiz günlerde Kars’ta yaptığı açıklamada,  "Erzincan'dan Trabzon'a bağlantı yapacağız" dediğini belirterek bu durumda da Giresun’un saf dışı kalabileceğinin altını çizdi.Karaibrahimoğlu yaptığı konuşmada, "Biz Giresun olarak öteden beri demiryolunun Harşit üzerinden Tirebolu’ya inmesini istiyor ve bunun mücadelesini veriyorduk. Siyasilerimizde daha düne kadar bu yönde açıklamalar yapıyordu. Ancak Ulaştırma Bakanı Arslan’ın yaptığı açıklamaya göre demir yolu Zigana üzerinden Trabzon’a inecek ve Giresun demiryolundan faydalanamayacak. Bu konu hakkında siyasilerimizin tabi ki de Giresun’un hakkını hep koruyan Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’nin kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz. Konu gerçekten Ulaştırma Bakanının söylediği gibi midir? Karar Devlet Planlama Teşkilatından (DPT) çıkmış mıdır? Bilmek isteriz. Şayet gelinen noktanın nasıl olduğunu öğrenirsek Giresun olarak mücadele şeklimizi belirleriz" dedi.  
Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu,...
...demiryolu hakkında Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın yaptığı açıklamaların dikkat çektiğini söyledi.
Başkan Karaibrahimoğlu, Bakan Arslan’ın geçtiğimiz günlerde Kars’ta yaptığı açıklamada,  "Erzincan'dan Trabzon'a bağlantı yapacağız" dediğini belirterek bu durumda da Giresun’un saf dışı kalabileceğinin altını çizdi.
Karaibrahimoğlu yaptığı konuşmada, "Biz Giresun olarak öteden beri demiryolunun Harşit üzerinden Tirebolu’ya inmesini istiyor ve bunun mücadelesini veriyorduk. Siyasilerimizde daha düne kadar bu yönde açıklamalar yapıyordu. Ancak Ulaştırma Bakanı Arslan’ın yaptığı açıklamaya göre demir yolu Zigana üzerinden Trabzon’a inecek ve Giresun demiryolundan faydalanamayacak. Bu konu hakkında siyasilerimizin tabi ki de Giresun’un hakkını hep koruyan Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’nin kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz. Konu gerçekten Ulaştırma Bakanının söylediği gibi midir? Karar Devlet Planlama Teşkilatından (DPT) çıkmış mıdır? Bilmek isteriz. Şayet gelinen noktanın nasıl olduğunu öğrenirsek Giresun olarak mücadele şeklimizi belirleriz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.