Şoförler Odası seçimi yapıldı

GÜNDEM 22.03.2018 - 18:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3732+ kez okundu.
 

Şoförler Odası seçimi yapıldı

Bulancak Şoförler Odasının olağan genel kurulu Perşembe günü (dün) gerçekleştirildi.
Bulancak Otogar Düğün Salonunda iki liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mustafa Aydın ile Samugüney Köyü Muhtarı Cafer Hekim'in listeleri yarıştı. 380 oda üyesinin katıldığı seçimlerde mevcut Başkan Aydın 266 oy alırken, Hekim ise 113 oy aldı. 1 oyda geçersiz sayıldı. Başkanlığa yeniden seçilen Mevcut Başkan Aydın'ın listesinde Aydın Karataş, Hayati Gayık, Cihankir Bodur, Erkan Özkaya, İshak Koç, İsmail Yoğunali yer aldı.
Bulancak Şoförler Odasının olağan genel kurulu Perşembe günü (dün) gerçekleştirildi.

Bulancak Otogar Düğün Salonunda iki liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mustafa Aydın ile Samugüney Köyü Muhtarı Cafer Hekim'in listeleri yarıştı. 380 oda üyesinin katıldığı seçimlerde mevcut Başkan Aydın 266 oy alırken, Hekim ise 113 oy aldı. 1 oyda geçersiz sayıldı.

Başkanlığa yeniden seçilen Mevcut Başkan Aydın'ın listesinde Aydın Karataş, Hayati Gayık, Cihankir Bodur, Erkan Özkaya, İshak Koç, İsmail Yoğunali yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.