Şoförler Odasında Hekim rüzgarı!

GÜNDEM 26.02.2018 - 18:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3253+ kez okundu.
 

Şoförler Odasında Hekim rüzgarı!

15 – 22 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak olan Bulancak Şoförler Odası Başkanlığına yeni bir isim aday oldu.
Bulancak Samugüney Köyü Muhtarı olan Cafer Hekim, yapılacak genel kurulda başkanlığa talip olduğunu söyledi. Gazetemizi ziyaret eden başkan adayı Hekim, "Şuan da faal olarak şoförlük mesleğini icra etmekteyim. Şoförlerimizin bütün sorunları hakkında bilgi sahibiyim. Değerli Şoför esnafı arkadaşlarımın oyuna talibim. Amacım Bulancak'ta şoför esnafının derdi ile dertlenerek, onların sorunlarına en güzel şekilde cevap bulmaktır. Ekibimizle birlikte bir yola çıktık. Bu yoldan alnımızın akıyla çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Yapılacak olan genel kurulda bütün adaylara başarılar dilerim. Bizler bu mesleği yapan ve alnının teri ile bugünlere gelmiş insanlarız. Bizim tek bir derdimiz var o da Bulancaklı şoför esnafı arkadaşlarımızın sorunlarının en kısa ve hızlı bir şekilde çözülmesine katkı sağlamaktır" dedi. Başkan Adayı Hekim, güzel bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, bütün şoför esnafının desteğini beklediğini sözlerine ekledi.
15 – 22 Mart 2018 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak olan Bulancak Şoförler Odası Başkanlığına yeni bir isim aday oldu.

Bulancak Samugüney Köyü Muhtarı olan Cafer Hekim, yapılacak genel kurulda başkanlığa talip olduğunu söyledi.

Gazetemizi ziyaret eden başkan adayı Hekim, "Şuan da faal olarak şoförlük mesleğini icra etmekteyim. Şoförlerimizin bütün sorunları hakkında bilgi sahibiyim. Değerli Şoför esnafı arkadaşlarımın oyuna talibim. Amacım Bulancak'ta şoför esnafının derdi ile dertlenerek, onların sorunlarına en güzel şekilde cevap bulmaktır. Ekibimizle birlikte bir yola çıktık. Bu yoldan alnımızın akıyla çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Yapılacak olan genel kurulda bütün adaylara başarılar dilerim. Bizler bu mesleği yapan ve alnının teri ile bugünlere gelmiş insanlarız. Bizim tek bir derdimiz var o da Bulancaklı şoför esnafı arkadaşlarımızın sorunlarının en kısa ve hızlı bir şekilde çözülmesine katkı sağlamaktır" dedi.

Başkan Adayı Hekim, güzel bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, bütün şoför esnafının desteğini beklediğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.